19/12/2018

Ημέρα Καριέρας Τουρισμού 2019 από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

ΙΕΚ

Με το βλέμμα στραμμένο στο “αύριο” του τουρισμού
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει “Ημέρα Καριέρας” αφιερωμένη στη βαριά βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας
 
Πότε; Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019
Που; Εγκαταστάσεις ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
Ώρα έναρξης; 10.00 π.μ.
 
Παραδοσιακά ο τουρισμός υπήρξε μία από τις σημαντικότερες κινητήριες δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας, μέσα από τις θέσεις απασχόλησης που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί σε πολυάριθμες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα. Η δε τελευταία δεκαετία, χαρακτηρίζεται από μία εντυπωσιακή έκρηξη των αφίξεων τουριστών στη χώρα μας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες του χώρου, να απασχοληθούν αλλά και να χτίσουν μία καριέρα που θα τους ακολουθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του.
 
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, αφουγκραζόμενο τη τάση αυτή και πάντα με γνώμονα την επαγγελματική εξασφάλιση αλλά και ανέλιξη των αποφοίτων του στον επαγγελματικό στίβο, διοργανώνει και τη φετινή χρονιά για τους σπουδαστές και αποφοίτους του, μία “Ημέρα Καριέρας”, αφιερωμένη αποκλειστικά στους εκκολαπτόμενους επαγγελματίες του Τουρισμού.
 
Τι είναι όμως η Ημέρα Καριέρας;
Πρόκειται για τη πρώτη γνωριμία των σπουδαστών και αποφοίτων μας με καταξιωμένους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις με σκοπό την επαγγελματική τους αποκατάσταση, τόσο στο επίπεδο της πρακτικής άσκησης, όσο και της επαγγελματικής αποκατάστασης. Το Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, με γνώμονα  την ανάγκη και την αγωνία των νέων επαγγελματιών να εργαστούν στην ειδικότητα που έχουν επιλέξει, τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν πραγματικότητα τη καριέρα των ονείρων τους.
 
Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου λοιπόν, οποιοσδήποτε σπουδαστής ή απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, από τις παρακάτω ειδικότητες, είναι ευπρόσδεκτος στην “Ημέρα Καριέρας” για να ενημερωθεί αλλά και να διεκδικήσει την επαγγελματική επιτυχία:
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
  • Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
  • Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής
  • Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ
  • Βοηθός Φυσικοθεραπείας
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.