10/12/2018

Σεμινάριο για την Ηγεσία στην Εκπαίδευση από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια

Το Τμήμα Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 (15:00–18:00) εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διαδραστικό παιχνίδι ρόλων με θέμα την Ηγεσία στην Εκπαίδευση», στο campus του Κολλεγίου [Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή].
 
Το σεμινάριο θα εστιάσει στην εξοικείωση με την έννοια της ηγεσίας και το ρόλο του ηγέτη μέσω διαδραστικού παιχνιδιού και την αναζήτηση λύσεων σε επαγγελματικά προβλήματα. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό παιχνίδι ρόλων, κατά τη διάρκεια του οποίου θα διεξαχθούν αληθινές συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες να αναλαμβάνουν το ρόλο του «Διευθυντή» και άλλους το ρόλο του «υποψηφίου», ώστε να αποδοθούν βιωματικά οι συνθήκες συνέντευξης και επιλογής προσωπικού. Τέλος, θα γίνει αναλυτική αναφορά στις επαγγελματικές δεξιότητες και στην αυτό-αξιολόγηση. 
 
Εισηγητής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σεβρής, Φιλόλογος, Καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
20 Ευρώ για φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου 
40 Ευρώ για εξωτερικούς 
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
κα Πλιόγκου, Τ: 2310 241010, vpliogou@mitropolitiko.edu.gr
 
Περισσότερα στην επίσημη σελίδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας