30/11/2018

Personal Resilience: Δωρεάν ομιλία από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης στις 12/12

Σεμινάρια

Ομιλία με θέμα “Personal Resilience: 15 πράγματα που εύχομαι να ήξερα πριν ξεκινήσω την καριέρα μου”, διοργανώνουν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 17:00-18:00, η Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας και η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ομιλητής: 
Φώτης Δρακόπουλος, Ιδιοκτήτης & Επιχειρηματίας, COLORS Hotels Thessaloniki.
Ο κ. Φώτης Δρακόπουλος με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων, θα αναφερθεί στην έννοια του Personal Resilience και θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες βασικά tips για τη διαδρομή προς μια επιτυχημένη καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν:
• Φοιτητές και απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων των Σχολών Τουρισμού & Φιλοξενίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, καθώς και φοιτητές και απόφοιτοι δημοσίων & ιδιωτικών εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων
• Επαγγελματίες Τουρισμού & Business,  που ασχολούνται με τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων και την προσωπική & επαγγελματική ανάπτυξη.
•  Eυρύτερο κοινό για λόγους προσωπικής ενημέρωσης.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 2310287779.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Ενημερωθείτε σήμερα για τα αναγνωρισμένα και πρόσφατα ανανεωμένα Bachelor’s και Master’s που προσφέρονται από τις Σχολές Τουρισμού & Φιλοξενίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, σε συνεργασία με το TOP30 University of Derby.

Mediterranean College:
Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
Email : medcollege@medcollege.edu.gr
Web: medcollege.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας