19/11/2018

Λειτουργική Κινησιοθεραπεία - Καινοτόμο Πρόγραμμα Mετεκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών/Εργοθεραπευτών με Κλινική Πρακτική

Σεμινάρια

Ένα πρόγραμμα που έλειπε από τα ελληνικά ακαδημαϊκά δεδομένα, προσφέρεται τώρα αποκλειστικά από το Metropolitan Κέντρο δια Βίου Μάθησης. Ένα  καινοτόμο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στη Λειτουργική Κινησιοθεραπεία με Κλινική Πρακτική  και Διεθνή Πιστοποίηση που έρχεται να καλύψει την ανάγκη μετεκπαίδευσης Φυσικοθεραπευτών αλλά και Εργοθεραπευτών όπως προκύπτει τα τελευταία χρόνια.

Η εξειδίκευση στην Κινησιοθεραπεία αποτελεί το πλέον επίκαιρο αίτημα της αγοράς εργασίας αλλά  και απαραίτητο γνωστικό δεδομένο για όλους τους σχετιζόμενους επαγγελματικούς κλάδους. Έχοντας διαμορφώσει μια άριστα δομημένη αλλά και πρωτοποριακή μετεκπαίδευση, κατοχυρώνονται όλες εκείνες οι γνώσεις θεωρητικού και κυρίως πρακτικού επιπέδου, που μπορούν να εξασφαλίσουν το προβάδισμα στην επαγγελματική αγορά εργασίας στο χώρο της υγείας.

Μέσω της έμφασης στην Κλινική Πρακτική της Λειτουργικής Κινησιοθεραπείας που διενεργείται σε υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες  εγκαταστάσεις οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πληθώρα άμεσα αξιοποιήσεων γνώσεων. Η διττή επιστημονικά προσέγγιση –Φυσικοθεραπευτών & Ιατρών- αποσκοπεί στην απόκτηση στέρεων γνώσεων που εξασφαλίζουν στους επιμορφούμενους ένα ισχυρό εκτόπισμα και ενίσχυση των γνώσεων τους.

To Πρόγραμμα απευθύνεται σε: Φυσικοθεραπευτές & Βοηθούς Φυσικοθεραπευτών, Εργοθεραπευτές & λοιπούς Επαγγελματίες του κλάδου Υγείας.

Διάρκεια υλοποίησης: 6 μήνες | Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνικά

Το πρόγραμμα:
1. Συμβάλλει στην επιμόρφωση των συμμετεχόντων, υποστηρίζοντας την εκάστοτε ειδικότητα,  με τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα αυτής.
2.  Tελεί υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Διδάσκουν:
•  Γεώργιος Κουμαντάκης Φυσικοθεραπευτής PhD - MSc
•  Χρήστος Κομισόπουλος Φυσικοθεραπευτής MSc
•  Δημήτριος Κομνηνός Φυσικοθεραπευτής MSc
•  Αντώνιος Αγγουλές Χειρουργός Ορθοπαιδικός MD,PhD

Δείτε το video εδώ.
Πληροφορίες  - Εγγραφές
Metropolitan ΚΔΒΜ
Μαυροκορδάτου 1-3 & Ακαδημίας – Αθήνα
Τηλ.: 210-3801133

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας