16/11/2018

Double Diploma για απόλυτη εξειδίκευση στον Τουρισμό από το IST College

Σεμινάρια

To IST College αντιλαμβανόμενο την ανάγκη για εξειδίκευση και επικαιροποιημένη γνώση στον τομέα του Τουρισμού και ειδικότερα στον κλάδο της Φιλοξενίας και της Εστίασης προσφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα “Double Diploma in Hotel Management – Food & Beverage Management”. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζοντας το Diploma in Hotel Management διάρκειας 120 ωρών και το Diploma in Food & Beverage διάρκειας 100 ωρών, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική λύση για όλους όσοι απασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ενταχθούν στον πλέον αναπτυσσόμενο αλλά και συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο της Ελληνικής Οικονομίας, την Τουριστική βιομηχανία.
 
Μέσα από συνολική εκπαίδευση 220 ωρών, η οποία γίνεται σε όρους αγοράς, παρέχεται στους σπουδαστές η απαιτούμενη θεωρητική και πρακτική γνώση γύρω από τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό τομέα. Παράλληλα, γίνεται εκτενής αναφορά στις επιμέρους λειτουργίες και υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά σε ό,τι αφορά τη διαμονή και την εξυπηρέτηση- ικανοποίηση του καταναλωτή.    
 
Οι εκπαιδευτικές ενότητες από τις οποίες απαρτίζεται το πρόγραμμα, εστιάζουν σε τμήματα νευραλγικής σημασίας, όπως η υποδοχή- reception, η δοίκηση ορόφων, το τμήμα κρατήσεων, η προσέγγιση νέων αγορών και πελάτων, αλλά και η οργάνωση- διοίκηση εστιατορίου και bar. Ταυτόχρονα, μέσα από case studies και παραδείγματα best practises κορυφαίων οργανισμών και ομίλων, δίνεται η ευκαιρία στον σπουδαστή να κατανοήσει πλήρως τα δεδομένα, τις τάσεις και τις προκλήσεις του κλάδου, αποκρυπτογραφώντας τόσο το νέο τουριστικό χάρτη όπως αυτός έχει διαμορφωθεί, όσο και το προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή.
 
To IST College δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφερομένους επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους στον πρώτο κύκλο μαθημάτων, να παρακολουθήσουν την ολοκληρωμένη, διπλή εκπαίδευση, καταβάλοντας τα δίδακτρα μόνο για το ένα από τα δύο  Diplomas, συμμετέχοντας στο δεύτερο εντελώς δωρεάν.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της συνεργασίας του IST College με κορυφαίες εταιρείες του τουριστικού κλάδου, οι οποίες υποστηρίζουν το “Double Diploma in Hotel Management – Food & Beverage Management”, οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης, σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας, στις συνεργαζόμενες με το IST εταιρείες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και εγγραφές μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας εδώ.     

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας