13/11/2018

Ανακαλύψτε νέες προτάσεις σεμιναρίων επαγγελματικής ή προσωπικής ανάπτυξης

Σεμινάρια

Το Semifind.gr παρουσιάζει τις νέες του προτάσεις σεμιναρίων για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια και δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα!

Με γνώμονα να επεκτείνουμε τη γνώση και να συμβάλουμε στην επαγγελματική επιτυχία, προγραμματίσαμε για εσάς περισσότερα από 100 σεμινάρια σε 10 διαφορετικές κατηγορίες σχετικά με την Ποιότητα, το Περιβάλλον/ Ενέργεια, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, την Ασφάλεια Τροφίμων, την Πληροφορική, την Υγεία και τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, τα Έργα και τις Κατασκευές, τον Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία, την Επιχειρηματική Βελτίωση. 
 
H Excellence & Lean Management Consultants διοργανώνει στην Αθήνα τα σεμινάρια “Εξαγωγικό & Διεθνές Marketing” και "Οργάνωση & Διοίκηση Πωλήσεων – Η προσέγγιση 5CPF". Απευθύνονται σε επιχειρηματίες και στελέχη πωλήσεων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να αντλήσουν ιδέες και «βέλτιστες πρακτικές», που μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση αποτελεσματικών στρατηγικών και τακτικών Marketing και στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη οργάνωση και διοίκηση της Δ/νσης Πωλήσεων. 
 
Το FUTURE BUSINESS SCHOOL γιορτάζοντας τα 18 χρόνια από την ίδρυσή του, προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές τα πιο δημοφιλή προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης σπουδών!
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας