06/11/2018

Προτάσεις Σεμιναρίων για αυτή την εβδομάδα | Ψυχολογία, Web Design, Μαγειρική

Σεμινάρια

Το Semifind.gr προτείνει για αυτή την εβδομάδα | 06.11.2018

Η Taste Point παρουσιάζει νέα σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη για όλους όσοι ασχολούνται ή είναι επαγγελματίες στον κλάδο της Μαγειρικής. Το σίγουρο είναι πως μετά το πέρας της παρακολούθησης, θα έχετε ανακαλύψει εξαιρετικές συνταγές και ο ουρανίσκος σας θα βρίθει γαστριμαργικών γεύσεων και απολαύσεων. Θα έχετε μάθει τεχνικές που θα μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην κουζίνα σας.

Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Real Estate, Γραφίστας, Web Designer, Τουριστικά, Ορολογία Αγγλικών σε 100 ειδικότητες, με την ποιότητα και την αξιοπιστία των προγραμμάτων της Computer Start. Επίλεξε παρακολούθηση μέσω e-learning ή με φυσική παρουσία και κράτησε άμεσα μία θέση στα νέα τμήματα!
 
To Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής προσφέρει σεμινάρια Ψυχολογίας, που απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά. Δείτε περισσότερα από 70 σεμινάρια και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.
 
 
Αναζητήστε σεμινάρια βάσει κατηγορίας: Semifind.gr

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας