1/11/2018

Σεμινάρια Μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο από την Taste Point

Σεμινάρια

Η Taste Point παρουσιάζει τρία σεμινάρια για όλους όσοι ασχολούνται ή είναι επαγγελματίες στον κλάδο της Μαγειρικής.

Το σίγουρο είναι πως μετά το πέρας της παρακολούθησης, θα έχετε ανακαλύψει εξαιρετικές συνταγές και ο ουρανίσκος σας θα βρίθει γαστριμαργικών γεύσεων και απολαύσεων. Θα έχετε μάθει τεχνικές που θα μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην κουζίνα σας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη και είναι τα ακόλουθα:

Συνταγές παραδοσιακές που έρχονται από τα παιδικά μας χρόνια, οι οποίες έχουν μεγαλώσει μαζί μ’ εμάς και έχουν εξελιχθεί σε πιο δημιουργικές. Με φρέσκα, βιολογικά υλικά μικρών παραγωγών ώστε οι γεύσεις και τα αρώματα των σύγχρονων πλέον πιάτων είναι ακριβώς ίδια με το παραδοσιακά.

Σε ένα μοναδικό Meat and Grill Master Class η πλέον ειδική στο κρέας και τα ψησίματα, η βραβευμένη chef Μυρσίνη Λαμπράκη θα μοιραστεί τα μυστικά της με επαγγελματίες chef και μάγειρες για τις πιο fancy κοπές κρεάτων, που σερβίρονται στα μεγαλύτερα κρεατοφαγικά εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μαγειρεύουμε με τα πιο ταπεινά υλικά ακλουθώντας αυτούς που με ευλάβεια κρατούν αναλλοίωτες συνταγές αιώνων. Συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνικές δημιουργούμε υγιεινά, λιτά αλλά άκρως γευστικά πιάτα.

Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε τα πιάτα σας να ξεχωρίζουν!

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: Taste Point

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας