30/10/2018

Οι εβδομαδιαίες προτάσεις σεμιναρίων από το Semifind.gr

Σεμινάρια

Το Semifind.gr παρουσιάζει κάθε εβδομάδα νέες προτάσεις σεμιναρίων. Αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζουμε Σεμινάρια Μαγειρικής - Εστίασης, Ψυχολογίας, Business Continuity, Acupressure, Logistics!
 
Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς.
 
 
Η TÜV Austria Academy, θεωρώντας δεδομένη την ύπαρξη ενός πλάνου Απόκρισης σε Έκτακτες Συνθήκες και Ανάκαμψης από Καταστροφή σε μεγάλους Οργανισμούς, διοργανώνει το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα BUSINESS CONTINUITY (BCLE2000) / DISASTER RECOVERY. Στο πρόγραμμα προσφέρεται μία σε βάθος εκπαιδευτική εμπειρία πάνω στο Διεθνές Μοντέλο Σχεδιασμού Επιχειρησιακής Συνέχειας του DRI και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Ημερομηνίες υλοποίησης του προγράμματος και της εξέτασης: 26-30/11/2018
 
 
Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. έχει στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων & ενηλίκων, μέσα από έγκυρη, επιστημονική διάγνωση & εξειδικευμένες υποστηρικτικές θεραπείες. Διεξάγει Μετεκπαιδεύσεις - Σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), φοιτητές, εκπαιδευτικούς & γονείς.
 
 
Ο Γκατζούνης Θεόδωρος, Msc Φυσίατρος με μετεκπαίδευση στο Βελονισμό, διοργανώνει ένα νέο σεμινάριο στην Αθήνα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να διδαχθούν με σαφήνεια οι μέθοδοι ολιστικής αντιμετώπισης παθήσεων και καταστάσεων που αφορούν όλο τον οργανισμό, με πρωτοποριακό συνδυασμό τεχνικών Acupressure, Θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας. Η 1η Ενότητα που αφορά τον Αυχένα & το Άνω άκρο θα παρουσιαστεί στις 10-11 Νοεμβρίου.
 
 
H Projectyou, πιστοποιημένος Φορέας για την εκπαίδευση και προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις της διεθνούς πιστοποίησης ELA στην Εφοδιαστική Αλυσίδα για επίπεδα Operational και Managerial, οργανώνει το Ζ’ κύκλο του προγράμματος.
 
 
Κύκλος σεμιναρίων από τον σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη σε όλη την Ελλάδα.  Η έναρξη θα γίνει στη Λάρισα 5, 6, 7, 8 & 9 Νοεμβρίου. «ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ» για επαγγελματίες στο a la carte (6, 7 & 8 Νοεμβρίου). «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ» (5 Νοεμβρίου). «STRESS MANAGEMENT για μάγειρες και εστιάτορες» (9 Νοεμβρίου). 
 
 
Δείτε όλα τα σεμινάρια αναζητώντας τα ιδανικά για εσάς στις ανάλογες κατηγροίες πατώντας εδώ!

Προτεινόμενες σχολές

Τμήμα Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Πειραιώς
14 Θεματικές Ενότητες
80 Σεμινάρια Elearning
Σεμινάρια & Diplomas
Αθήνα & E-Learning

Κορυφαία επιλογή εκπαίδευσης
επιχειρήσεων και ιδιωτών
2500 σεμινάρια με περισσότερους από 30.000 συμμετέχοντες
Επεκτείνουμε τη Γνώση
Συμβάλλουμε στην επιτυχία
Mediterranean College: Πανεπιστημιακές σπουδές
Αναγνωρισμένα Bachelor's
και Master's
Σεμινάρια Λογιστικής - Φοροτεχνικών στην πράξη
Εκπαιδευτικό Κέντρο - Αθήνα
Το μέλλον της Λογιστικής
Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης
Επαγγελματική κατάρτιση
με εμπειρία 37 χρόνων
Σεμινάρια Λογιστικής
28 χρόνια εμπειρίας

Επαγγελματικά Σεμινάρια
Τώρα και με E-Learning!
Σεμινάρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο και Κύπρο

Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από
30.000 ανώτερα στελέχη!
Κέντρο Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης Παν. Μακεδονίας
Εγγύηση Ποιότητας με Κύρος
και Αξιοπιστία
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά
προγράμματα από την RTI

Σεμινάρια Α' Βοηθειών
σε Ελλάδα και Κύπρο
Διαβάστε επίσης