16/10/2018

Εξειδικευμένα σεμινάρια Α' Βοηθειών στην Αθήνα με την αξιοπιστία της First Help Training & Surviving

Σεμινάρια

Στη First Help Training & Surviving, θέτουμε ως στόχο την εναρμόνιση της ευχάριστης εκπαίδευσης με την απόκτηση ουσιαστικής και ορθής γνώσης! Απαντάμε σε καίριες ερωτήσεις, καταρρίπτουμε «μύθους», συμπληρώνουμε τις ελλιπείς γνώσεις γύρω από το αντικείμενο των Α’ Βοηθειών και αποκτούμε αυτοπεποίθηση σχετικά με την αντιμετώπιση καθημερινών περιστατικών!
 
Σκοπός μας είναι η πιστοποιημένη εκπαίδευση ιδιωτών και εργαζομένων επιχειρήσεων στις πρώτες βοήθειες, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας γνώση και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.
 
Διαθέτουμε το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο στην Αθήνα με μόνιμο πρόγραμμα εκπαίδευσης κάθε Τρίτη. Εσείς επιλέγετε το εκπαιδευτικό αντικείμενο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και κάθε εβδομάδα μπορείτε να εκπαιδευθείτε σε αυτό. Χωρίς ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων, σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και με άρτιο εξοπλισμό, ανοίγουμε τον δρόμο στην εκπαίδευση των πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες.
 
Ένα ακόμη κύριο πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας μας, αποτελεί η εκπαίδευση στελεχών και προσωπικού επιχειρήσεων. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την εκπαίδευσή τους στην εταιρεία μας, βασιζόμενοι στην διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση που παρέχεται από διαπιστευμένο φορέα, καθώς και στους επαγγελματίες εκπαιδευτές που απαρτίζουν τον οργανισμό μας.
 
Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και ζητήστε να σας υποβάλουμε δωρεάν,
μια οικονομική προσφορά για την εκπαίδευση της επιχείρησής σας,
επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας.
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: First Help Training & Surviving

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας