18/09/2018

Σπουδές ΙΕΚ: Επίλεξε τη σχολή που υπερέχει σε βραβεύσεις και διακρίσεις των σπουδαστών της σε όλη την Ελλάδα

ΙΕΚ

Για ναυτιλιακά, τουριστικά, μαγειρική, ζαχαροπλαστική, αισθητική, πληροφορική κάνε την ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Όταν μιλάμε για σπουδές, μιλάμε για ποιοτική εκπαιδευτική διαδικασία που οδηγεί στην αριστεία και δευτερευόντως για κτιριακές εγκαταστάσεις και φανταχτερά ονόματα…

Όταν μιλάμε για κορυφαίες σπουδές, μιλάμε για την κατάκτηση της 1ης θέσης σε διακρίσεις, μετάλλια και βραβεύσεις των ίδιων των σπουδαστών στους μεγαλύτερους πανελλαδικούς διαγωνισμούς, αλλά και σε σπουδαίες ευρωπαϊκές και ευρασιατικές διοργανώσεις…

Όταν μιλάμε για κορυφαίες σπουδές ΙΕΚ που εξασφαλίζουν όχι μόνο την επαγγελματική σου αποκατάσταση, αλλά και την επιτυχία, τότε η επιλογή σου μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Ενδεικτικά, 6 μεγάλες κατακτήσεις των σπουδαστών μας σε 6 αντίστοιχους Τομείς Σπουδών:
·         Ναυτιλιακά
·         Τουριστικά
·         Μαγειρική
·         Ζαχαροπλαστική
·         Αισθητική
·         Πληροφορική

Γιατί στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όταν μιλάμε για υπεροχή στην ποιότητα σπουδών, μιλάμε με αποδείξεις!

-Βραβείο Καινοτομίας στη Ναυτιλία απέσπασε ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Ένα από τα 6 βραβεία που απονεμήθηκαν για τα καλύτερα καινοτόμα projects για τη Ναυτιλία το 2017, απέσπασε ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας στον 4ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Καινοτομίας «Blue Growth» για τη «γαλάζια» οικονομία, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

-H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βράβευσε τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ακόμα μία σημαντική βράβευση που επιβεβαιώνει την πρωταγωνιστική θέση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα των βραβείων και διακρίσεων που αποσπούν κάθε χρόνο οι σπουδαστές Επισιτισμού του κορυφαίου ΙΕΚ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, από τη συμμετοχή τους στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και εκθέσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου. Ο λόγος για τη βράβευση των σπουδαστών Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ!

-Η ALDEMAR βράβευσε και φέτος σπουδαστή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Η κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Resorts ξεχώρισε και βράβευσε για άλλη μια χρονιά, σπουδαστή Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ! To φετινό βραβείο του «Καλύτερου Trainee Chef 2017» απονεμήθηκε από τον γνωστό ξενοδοχειακό όμιλο ALDEMAR στον σπουδαστή Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, Μιχάλη Στόλη, κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης, ανεβάζοντας για άλλη μια φορά στην κορυφή του βάθρου τις σπουδές Επισιτισμού & Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

-17η θέση στον Ευρασιατικό διαγωνισμό της Cisco Networking Academy για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

Την 17η θέση στον Ευρασιατικό διαγωνισμό «NetRiders Skills Competition» της CISCO κατέκτησαν σπουδαστές της CISCO ACADEMY του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά. Ο εν λόγω διαγωνισμός που έχει καθιερώσει η Cisco Networking Academy στοχεύει στην ανάδειξη νέων στελεχών και μηχανικών, προσφέροντας παράλληλα πολύτιμη εμπειρία σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Αποτελεί ένα παγκόσμιο γεγονός, το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εταιριών-κολοσσών που αναζητούν τα αυριανά στελέχη τους μεταξύ των επιτυχόντων!

-Σημαντικές διακρίσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Tέχνης Νοτίου Ευρώπης της DETROP 2017

Το Νο1 Chef School στη Βόρειο Ελλάδα έχει να επιδείξει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων και διακρίσεων, με πιο πρόσφατα τα μετάλλια που απέσπασε στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών «DETROP 2017». Η dream team των chefs και pastry chefs του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία «Best School of the Year», στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, με συμμετοχή των κορυφαίων δημοσίων και ιδιωτικών σχολών Μαγειρικής της Ελλάδας και του εξωτερικού.

-Βράβευση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στην «BEAUTY MACEDONIA: FALL/WINTER 2017»

Αισθητή έκανε την παρουσία του για ακόμα μία χρονιά ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στη μεγαλύτερη πολυκλαδική έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών Ομορφιάς στη Βόρειο Ελλάδα: «BEAUTY MACEDONIA -FALL/WINTER 2017». Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές Κομμωτικής, Αισθητικής και Μακιγιάζ βραβεύτηκαν από τη διοργανώτρια εταιρεία «Beauty Greece Tsirimokou», για το επαγγελματικό τους προφίλ, την εξαιρετική συνεργασία και την άψογη εκπροσώπηση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ -Σπουδές ΣΗΜΕΡΑ, Δουλειά ΑΥΡΙΟ, Επιτυχία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:

·         ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
·         ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
·         ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
·         ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Διαβάστε επίσης