13/09/2018

Το "Πολύτεχνο" ανακοινώνει σεμινάρια Μουσικοκινητικής Αγωγής & Θεατρικού Παιχνιδιού στην Αθήνα

Σεμινάρια

Το Πολύτεχνο ανακοινώνει τη διεξαγωγή δυο νέων σεμιναρίων που απευθύνονται σε παιδιά, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, συμβούλους, ψυχοθεραπευτές, παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, αλλά και σε γονείς.

Τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής: Δημιουργική έκφραση μέσω του συστήματος ORFF - 29 Σεπτεμβρίου 2018
Το τμήμα αυτό έχει σαν στόχο να αναπτύξει τη φαντασία, την αισθητική καλλιέργεια, τη δημιουργικότητα μέσω της μουσικής, της κίνησης, του λόγου και του θεάτρου. Πρόκειται για έναν κύκλο επιμορφωτικών μαθημάτων που απευθύνεται σε μουσικούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, ηθοποιούς, χορευτές και γενικότερα σε όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες παιδαγωγικές τάσεις στον τομέα της μουσικοκινητικής ORFF, Dalcrose, Kodaly. Οι απόφοιτοι του τμήματος θα αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσουν να βοηθήσουν το παιδί να εξελιχθεί σε μια δημιουργική ολοκληρωμένη προσωπικότητα, μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 50 ώρες

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ - 14 Οκτωβρίου 2018
Δύο λέξεις μαγικές για το χώρο του νηπιαγωγείου, του σχολείου και όχι μόνο. Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένα ταξίδι στη φαντασία. Μέσα από διάφορες τεχνικές και υλικά, τα παιδιά παίζουν ελεύθερα, αναπτύσσουν τη δημιουργική τους ικανότητα. Διαμέσου του θεατρικού παιχνιδιού, τα παιδιά αντιλαμβάνονται, πειραματίζονται, ευαισθητοποιούνται, συνεργάζονται, δημιουργούν και παίρνουν πρωτοβουλίες και ρόλους, φτιάχνουν το δικό τους μαγικό χώρο και ξεκινούν!!! Ας μην διστάσουμε να αποκτήσουμε αυτή την εμπειρία. Απαιτείται μόνο θέληση και μεράκι.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 60 ώρες

Δείτε αναλυτικά όλα τα προσφερόμενα Σεμινάρια πατώντας εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: Το Πολύτεχνο

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας