27/08/2018

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Η Ακαδημία Εκπαίδευσης Γυμναστών Base Training στους στρατηγικούς συνεργάτες

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του, στην ειδικότητα της προπονητικής, με την εξειδικευμένη Ακαδημία Γυμναστών Base Training.

Η Base Training είναι ένα επίσημα πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης τύπου 1,  με εξειδίκευση την εκπαίδευση στον τομέα του fitness και των γυμναστηρίων.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν την ειδικότητα της προπονητικής και να αποκτήσουν κρατικό δίπλωμα, αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και στις χώρες της Ε.Ε..

Με τη νέα ακαδημαική χρονιά οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της ειδικότητας της προπονητικής, μέσω της νέας συνεργασίας που εξασφάλισε αποκλειστικά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, θα έχουν την ευκαιρία να εξειδικευτούν επιπλέον και να λάβουν επιπρόσθετες γνώσεις για τα γυμναστήρια και την προσωπική εκγύμναση.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διετούς φοίτησης στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και την εξειδίκευση από την Base Training οι σπουδαστές θα λάβουν το Κρατικό δίπλωμα καθώς και επίσημη διεθνή πιστοποίηση γνώσεων(e-reps) στο Personal Training.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο 210 8225983.

Διαβάστε επίσης