27/8/2018

Open House για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους: Απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν στην αναζήτηση Κολλεγίου για σπουδές

Σεμινάρια

Είσαι απόφοιτος/η λυκείου και βρίσκεσαι σε αναζήτηση προπτυχιακών σπουδών;
Είστε γονέας και διερευνάτε τις ακαδημαϊκές επιλογές του παιδιού σας;
Έχεις προπτυχιακό τίτλο σπουδών και αναζητάς μεταπτυχιακό πρόγραμμα;
Αναζητάς το επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία σου;

Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Open House που διοργανώνει το Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University ώστε να απαντήσουμε σε ερωτήματα που αφορούν την ακαδημαϊκή σας πρόοδο καθώς και να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που προσφέρει το Hellenic American College.

Ερωτήσεις όπως ποιο ίδρυμα απονέμει το πτυχίο και ποιος διασφαλίζει την ποιότητα των σπουδών και του πτυχίου, ποιο είναι το ακαδημαϊκό προσωπικό του Κολλεγίου και πόσο υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα διαθέτει, αν παρέχεται η δυνατότητα υποτροφίας, κι άλλες πολλές, θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με στόχο να διασφαλίσετε ότι η επένδυσή σας θα είναι αποδοτική. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το Hellenic American College, να περιηγηθείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, να ενημερωθείτε για τους τομείς σπουδών που παρέχουμε και το σημαντικότερο όλων, να βιώσετε την εμπειρία του να σπουδάζεις στο Hellenic American College μέσα από τα μάτια των καθηγητών και των φοιτητών του.
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών προεγγραφών της ΕventBrite και εξασφαλίστε έγκαιρα τη θέση σας στο Open House.
Χώρος διεξαγωγής: Hellenic American College, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, 8ος Όροφος Roof Garden

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας