31/7/2018

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών διοργανώνει την Έκθεση «Express of Emotions»

ΙΕΚ

Η Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο «Express of Emotions» της καλλιτέχνιδας Angela Agayan, φιλοξενείται για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη με την ευγενή υποστήριξη του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Η δημιουργός των έργων τέχνης που θα εκτεθούν  στην εκδήλωση, Angela Agayan, είναι μόλις 25 ετών γεμάτη πάθος και μεγάλες προσδοκίες για την καριέρα της και έρχεται για να μοιραστεί μαζί μας τα ερεθίσματα και τα συναισθήματά της μιας που οι πίνακές της έχουν ως πηγή έμπνευσης βιώματα από την προσωπική της ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ό, τι ζωγραφίζει είναι οι σκέψεις της φωναχτά.

Με οδηγό το συναίσθημα λοιπόν, οι σπουδαστές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, έσπευσαν να διοργανώσουν αυτή την Έκθεση προκειμένου να  γνωρίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης την ποιότητα της τέχνης της Ζωγραφικής μέσα από έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς τα έργα τέχνης είναι φτιαγμένα από μολύβι και χαρτί ή κάρβουνο.

Περιμένουμε όλους τους λάτρεις της τέχνης, αλλά και όσους θέλουν να ανακαλύψουν πτυχές της που ίσως να μη γνώριζαν πως υπήρχαν, για να ενημερωθούν για όλα όσα πρέπει να ξέρουν σχετικά με τον Τομέα των Εφαρμοσμένων Τεχνών αλλά και των υπόλοιπων σύγχρονων ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Οι πόρτες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), θα ανοίξουν για τους καλεσμένους την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 στις 19:30. Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό και την Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 21:00.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.