20/7/2018

ΙΕΚ ΣΒΙΕ…reloaded!

ΙΕΚ

Η ΣΒΙΕ, η Σχολή που πρωτοπορεί στην ιδιωτική εκπαίδευση εδώ και 50 χρόνια, δημιουργώντας από το μηδέν έναν ολόκληρο κλάδο επαγγελμάτων υγείας, με 50.000 απόφοιτους, τους οποίους απορρόφησε ταχύτατα η αγορά εργασίας, αλλάζει σελίδα!

Διευρύνουμε τους εκπαιδευτικούς μας ορίζοντες με στόχο να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες των νέων  που επιθυμούν να σπουδάσουν στη ΣΒΙΕ, προσφέροντάς τους αξιοπιστία, ποιότητα και εξειδίκευση στον τομέα που θα επιλέξουν!

Τη νέα εποχή της ΣΒΙΕ σηματοδοτούν  και άλλες, περιζήτητες  ειδικότητες που μπορείτε πλέον να σπουδάσετε, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής, στο νέο μας κτίριο, στην καρδιά της Αθήνας!

Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Διοίκηση και Οικονομία, Τουριστικά και Ξενοδοχειακά επαγγέλματα, είναι μερικές από τις νέες επιλογές που σας προσφέρει η ΣΒΙΕ.

Η πολυετής και καινοτόμος πορεία μας στην εκπαίδευση, με ευρωπαϊκές διακρίσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα, αποτελεί εγγύηση για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Find us on Facebook

Find us on Instagram

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.