06/07/2018

Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360o στην Καλαμάτα

ΙΕΚ

Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στο κτήριο επί της οδού Λακωνικής 152, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών εκπροσώπων αλλά και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την παρουσίαση των εγκαινίων ανέλαβε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και κάλεσε στο βήμα για σύντομους χαιρετισμούς τη Γενική Διευθύντρια της ΔΕΛΤΑ 360 κυρία Όλγα Κριτσιμά και τον Δήμαρχο Καλαμάτας κύριο Παναγιώτη Νίκα!

Τον καθιερωμένο αγιασμό, τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας, αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ 360Ο  κύριος Γιάννης Καρανταλής, με τη σύζυγό του, κυρία Νίκη Καρανταλή και τη Γενική Διευθύντρια του Ομίλου κυρία Όλγα Κριτσιμά.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, αποτέλεσε η παρουσίαση του φαντασμαγορικού Fashion Show από το Fashion Academy της ΔΕΛΤΑ 360Ο Ιωαννίνων & Πάτρας, ενώ ακολούθησε ένα happening Αργεντίνικου tango από τη maestro Μαρία Μαστοροπούλου και το δάσκαλο χορού Δημήτρη Σαρδέλη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση των δώρων, τα οποία ήταν: τρεις (3) ετήσιες υποτροφίες σπουδών, ένα (1) iPhone και ένα (1) iPad οι νικητές των οποίων ήταν οι:
o   Αλεξάνδρα – Ελένη Τόλια
o   Νικόλαος Τσουράπας
o   Ελβίρα Ντερβίσι
o   Μιχάλης Φιλανδριανός
o   Ανδρέας Λυμπερόπουλος

Η βραδιά έκλεισε με live DJ set την DJ Yiota Nezi, η οποία ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους!

Γιορτάζοντας την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην πόλη της Καλαμάτας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει στους 100 πρώτους που θα κάνουν κράτηση θέσης στα τμήματα του, τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν μια δεύτερη ειδικότητα της επιλογής τους!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971 και δομές σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Τίτλου Πιστοποίησης LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 12 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Γαστρονομία, Τουρισμό, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία & Αθλητισμό, Πληροφορική / Ηλεκτρονικά, Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ & Ήχο, Performing Arts και Αγροτική Κατάρτιση.

Υποστηρικτές:
Ζύθος Μάμος // Tango Impro // Model Media Promotion MMP

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Μεσόγειος Τηλεόραση // Messinia Web TV // Kanali 20 88,6 FM // SKAI Αρκαδίας 102,8 FM // Messinia Radio // Best 103,9 // Αστέρας 100,1 FM // Notos Radio 94,9 FM // City FM 103,8 // Δίαυλος 99,2 // Notos Press //

Περισσότερες πληροφορίες για τη ΔΕΛΤΑ 360 μπορείτε να βρείτε:
T: 27210 20140 //
Facebook: IEK DELTA Official Facebook Page // Instagram: iekdelta
YouTube: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 // Email: kalamata@delta.edu.gr

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.