19/6/2018

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Τώρα μπορείς και...στο Περιστέρι!

ΙΕΚ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με 47 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και γνώμονα την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, την άριστη κατάρτιση και την άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας, εγκαινιάζει τις νέες του εγκαταστάσεις στο Περιστέρι, Λ.Θηβών 197.

Τα εγκαίνια της νέας σχολής, στα Δυτικά προάστεια, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 20.00μμ

Την εκδήλωση παρουσιάζει η radio producer, Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Με την κοπή της κορδέλας θα ακολουθήσει music party με DJ set.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας σχολής, 100 τυχεροί που θα κάνουν κράτηση θέσης στην ειδικότητα της επιλογής τους θα έχουν  τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν μια ακόμη ειδικότητα!

Facebook Event

Διανύοντας την 5η δεκαετία λειτουργίας του, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5, δίνοντας στους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα.

Την υψηλή ποιότητα σπουδών πλαισιώνει με την λειτουργία του το οργανωμένο και πρωτοποριακό Γραφείο Σταδιοδρομίας. Οι ετήσιες "Ημέρες Καριέρας" αποτελούν πλέον θεσμό και πραγματοποιούνται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο συνδέοντας έτσι άμεσα τον σπουδαστή με την αγορά εργασίας.

Λειτουργούν οι τομείς Τουρισμού, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας, Μόδας & Ομορφιάς, Παραϊατρικών Επαγγελμάτων, Πληροφορικής, Οικονομίας & Διοίκησης, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοινωνικών Υπηρεσιών, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Μουσικής Τεχνολογίας, Performing Arts. Κτιριακές εγκαταστάσεις χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας(IEK DELTA Athens) αλλά και στα δυτικά προάστεια (IEK DELTA West Campus Peristeri) με υπερσυγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια!

Οι απόφοιτοι αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Ευρωπαική Ένωση, που εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα, ανάλογα με την ειδικότητα.
                           
                                ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί: Sfera Radio 102,2, Music 89.2 
Websites: Skywalker.gr, semifind.gr, Newreport.gr, PeristeriNews.gr               
Εφημερίδες: Πρώτη σελίδα Περιστερίου

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.