13/6/2018

“Student For a Day” με απόλυτη επιτυχία από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο

ΙΕΚ

Την εκπαιδευτική εμπειρία που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο  μπορεί να προσφέρει,  είχαν την ευκαιρία να ζήσουν εκατοντάδες νέοι σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Student For a Day”, που διοργάνωσε ο μεγάλος εκπαιδευτικός όμιλος!

Η εκδήλωση – θεσμός “Student For a Day” πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά με στόχο την παροχή της πληρέστερης δυνατής ενημέρωσης των νέων σχετικά με επιλογές σπουδών τους.

Οι παρευρισκόμενοι έζησαν την εμπειρία των σπουδών, παρακολουθώντας ενδιαφέροντα workshops και σεμινάρια. Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διακεκριμένους επαγγελματίες της ειδικότητας που τους ενδιαφέρει, να ενημερωθούν για την υποστήριξη του Γραφείου Σταδιοδρομίας και να λάβουν μέρος σε κλήρωση για ετήσιες υποτροφίες σπουδών.

Η έναρξη της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη έκρυβε εκπλήξεις, με τη φιλική συμμετοχή του αγαπημένου παρουσιαστή Γιάννη Σερβετά, ο οποίος μίλησε με τον ιδιαίτερο τρόπο του για τη σημασία του να κάνεις στη ζωή σου αυτό που αγαπάς!

Όλοι οι συμμετέχοντες του “Student for A Day” έλαβαν πλούσιο ενημερωτικό υλικό από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο, καθώς και επιδότηση διδάκτρων  για εγγραφή στην ειδικότητα της επιλογής τους. 

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.