01/06/2018

Συναυλία-αφιέρωμα στο ρεμπέτικο από τον Δήμο Πειραιά & το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προς ενίσχυση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά

ΙΕΚ

Στις «Ημέρες Θάλασσας Πειραιά 2018» συμμετέχει δυναμικά το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, συνδιοργανώνοντας μοναδικές δράσεις με τον Δήμο Πειραιά, αρχής γενομένης από τη μεγάλη συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα που πραγματοποιεί το κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας, την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 20.30 στην Πειραϊκή (όρμος Αφροδίτης).

Πρόκειται για ένα Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο, ένα μουσικό μονοπάτι στο ρεμπέτικο και το παραδοσιακό τραγούδι, με θέμα «Από τη Μικρά Ασία στον Πειραιά», στο οποίο συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες, μουσικοί και ερμηνευτές, όπως ο Μπάμπης Τσέρτος, οι Χοροσταλίτες και η Στέλλα Μαρνελλάκη.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη, και οι θεατές μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία συγκεντρώνουν ο Δήμος Πειραιά και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προς ενίσχυση των ευπαθών δημοτών Πειραιά, τους οποίους στηρίζει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.).

Στο πλαίσιο της συναυλίας, ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Δήμος Πειραιά θα απονείμουν τιμητική βράβευση στον Μπάμπη Τσέρτο, τον Έλληνα μουσικό και βραβευμένο τραγουδιστή του ρεμπέτικου, για τη συμβολή του στο ελληνικό τραγούδι.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της SPIDER MUSIC.

Για περισσότερες πληροφορίες:
·         ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.