18/05/2018

Tο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνει Ημέρες Καριέρας για τους σπουδαστές του στην ΑΘΗΝΑ από 21 μέχρι 23 Μαΐου!

ΙΕΚ

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας διοργανώνει και φέτος τις καθιερωμένες Ημέρες Καριέρας για όλους τους τομείς σπουδών. Οι Ημέρες Καριέρας, αποτελούν την σημαντικότερη συνάντηση σπουδαστών και αποφοίτων με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα στελέχη των κορυφαίων επιχειρήσεων και να περάσουν από συνέντευξη, κλείνοντας μια θέση πρακτικής άσκησης ή νέου επαγγελματία.

Οι Ημέρες Καριέρας, που θα διεξαχθούν το διάστημα από 21 έως 23 Μαίου 2018, θα πλαισιωθούν από σεμινάρια για την ορθή “σύνταξη βιογραφικού”, “interview role play games”, “prepare to succeed”. Την Τετάρτη 23 Μαίου, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας θα φιλοξενηθούν εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, με σκοπό να συναντήσουν τους συμμετέχοντες σπουδαστές.

Η ολοκληρωμένη αυτή διαδικασία δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να περάσουν από mini συνεντεύξεις από τους εκπροσώπους όσων εταιριών τους ενδιαφέρουν. Έτσι βιώνουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία, κάνουν επαγγελματικές επαφές και εξοικειώνονται με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού.

To Facebook event.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.