17/05/2018

Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Προπονητική Μαχητικών Αθλημάτων από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια

Την έναρξη νέων τμημάτων για το Σεμινάριο Εξειδίκευσης με τίτλο «Προπονητική Μαχητικών Αθλημάτων» διάρκειας 300 ωρών, ανακοινώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη. 

Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει το απαιτούμενο θεωρητικό και πρακτικό γνωστικό υπόβαθρο σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με την προπόνηση μαχητικών αθλημάτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές και φοιτητές  από τον Τομέα του Αθλητισμού: απόφοιτους ΙΕΚ Προπονητικής , Σχολών UEBA B’, ΤΕΦΑΑ, ΙΕΚ/ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, σε μέλη Αθλητικών Συλλόγων, και σε όποιον ενδιαφέρεται να εκπαιδευτεί ως προπονητής μαχητικών αθλημάτων, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, διατίθεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που περιλαμβάνει σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή, καλύπτοντας όλο το φάσμα των διδακτικών ενοτήτων και θεωρητικά και πρακτικά. Οι θεματικές ενότητες που διδάσκονται είναι οι εξής: 

·         Στοιχεία Αθλητικής Διατροφής

·         Ιστορία Μαχητικών Αθλημάτων

·         Εισαγωγή στο Αθλητικό Μάρκετινγκ

·         Βασικές αρχές Προπονητικής

·         Εισαγωγή στις Αθλητικές κακώσεις

·         Στοιχεία Εργοφυσιολογίας & Κινητικής Μάθησης

·         Ντόπινγκ & Αθλητικά Διατροφικά Βοηθήματα

·         Νομικό πλαίσιο Αθλητικών συλλόγων

·         Πρακτική Διδασκαλία & Εφαρμογή Διδακτικής

 Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων για το Πρόγραμμα Εξειδίκευσης Προπονητικής Μαχητικών Αθλημάτων στη Θεσσαλονίκη:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας