17/5/2018

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας: Τεράστια επιτυχία για την Διημερίδα Παιδοψυχολογίας και προαγωγής παιδικής υγείας!

ΙΕΚ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διημερίδα Παιδοψυχολογίας και προαγωγής παιδικής υγείας που διοργανώθηκε από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, με την υποστήριξη των φορέων «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Ανάσα», «Το σπίτι του παραμυθιού» και την συμβολή του Υπουργείου Παιδείας.

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  τα 11 σεμινάρια που είχαν επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια. Σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, γονείς, παιδαγωγοί, φοιτητές παιδαγωγικών και ψυχολογίας  βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας για να παρακολουθήσουν όλες τις  ενδιαφέρουσες διαλέξεις.

Οι εισηγητές με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους έδωσαν έναν διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα στα σεμινάρια με το κοινό να συμμετέχει ενεργά.

Στο τέλος της διημερίδας,  οι συμμετέχοντες, ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τις γνώσεις που πήραν, έλαβαν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης με σκοπό να τις συμπεριλάβουν στο βιογραφικό τους.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.