30/04/2018

Αστεροποίηση και Βεβαίωση για τη χρήση του Σήματος Ελληνικού Πρωινού για 5 ξενοδοχεία του Sbokos Group

Σεμινάρια

Ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε τη διαδικασία αστεροποίησης σε 5 ξενοδοχεία του Sbokos Group, τα Agapi Beach, Cretan Malia Park, Blue Palace a Luxury Collection resort & spa, Village Heights Golf Resorts και Koutouloufari Village Holiday Club με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία  αλλά και την Επιθεώρηση για τη Χορήγηση Βεβαίωσης για τη Χρήση του Σήματος Ελληνικού Πρωινού.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Sbokos Group, κ. Χ. Φωσκολάκης δήλωσε σχετικά: «Η δέσμευση της Διοίκησης στις διαχρονικές της αρχές και αξίες είναι συνειδητή και πρωταρχικής σημασίας. Υποστηρίζει με κάθε τρόπο την Ποιότητα με συνεχείς επενδύσεις για τη διατήρηση και την εξέλιξη των εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων για να παραμένουν σε άριστο και σύγχρονο επίπεδο. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι το σημαντικότερο μέρος της προσπάθειας για τη διατήρηση της ποιότητας, η οποία μετατρέπεται για όλους μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι χωρίς τελειωμό. Η αφοσίωση των ανθρώπων μας στο να μοιράζονται το ίδιο όραμα με τη Διοίκηση είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ όλων μας καθώς και αποτέλεσμα διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης».

Το ελληνικό πρωινό που προσφέρεται και στα πέντε ξενοδοχεία του Sbokos Group χαρακτηρίζεται από την έμφαση στα Κρητικά τοπικά προϊόντα και αποτελεί τμήμα της φιλοσοφίας λειτουργίας τους τα τελευταία χρόνια.

Η Vice President Food και Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), Uxue Azpiroz, επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Sbokos Group. Η  δέσμευση του Ομίλου στη συνεχή βελτίωση αποδεικνύεται έμπρακτα από την τήρηση και πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης (ποιότητα, ασφάλεια τροφίμων και περιβαλλοντική διαχείριση) από το 2002 όπως επίσης και με την πιστοποίηση του εξοπλισμού.

Sbokos Group
«Να λειτουργούμε τα ξενοδοχεία με απαράμιλλη αφοσίωση στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και στη διατήρηση της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς προκύπτει από την ευχαρίστηση των πελατών μας και την επαναληψιμότητα στις επισκέψεις τους. Τότε, εκπληρώνουμε το όραμά μας για τη διατήρηση της Κρητικής φιλοξενίας στη διάρκεια των χρόνων».

Η πορεία του Ομίλου από το 1976 στηρίχθηκε σε αρχές και αξίες που προέρχονται από την κληρονομιά της οικογένειας, για αυθεντική κρητική φιλοξενία, σεβασμό στον άνθρωπο, σεβασμό στο φυσικό και στο πολιτιστικό περιβάλλον, αρχές και αξίες τις οποίες διαχρονικά διατηρούμε και διαφυλάσσουμε. Δέσμευσή μας είναι η ανάπτυξη μας με αρχές αειφορίας, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, η συνεχής ανάπτυξη των ανθρώπων μας μέσω εκπαίδευσης και επιμόρφωσης. Θεωρούμε ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα τη βαθιά μας πίστη και το πάθος μας για τη στήριξη των ανωτέρω αρχών και αξιών στην πράξη. Οι στόχοι μας για το μέλλον είναι να εξελισσόμαστε και να αναπτυσσόμαστε με συνέπεια στα πιστεύω μας και να συμβάλουμε στην υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας της χώρα μας.
TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 2.000 σεμινάρια και 20.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

// Δείτε εδώ όλα τα διάθεσιμα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ της TUV HELLAS //

TÜV HELLAS

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας