19/4/2018

Δωρεάν Masterclass Προετοιμασίας Εξετάσεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ 2018 στην Αθήνα

Σεμινάρια

Σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα του Δρ Θεόδωρου Κουτρούκη, Καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, η «ΑΚΤΟ Κατάρτιση» έχει εκπονήσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα προετοιμασίας για όσους θέλουν να πιστοποιηθούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, τόσο στην τράπεζα θεμάτων όσο και στη μικροδιδασκαλία, που δυσκολεύει μεγάλο μέρος των υποψηφίων.

Σας προσκαλούμε σε Δωρεάν Masterclass γνωριμίας με το σύστημα πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων αλλά και προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ 2018, με τα εξής αντικείμενα:

  - ενημέρωση υποψηφίων γύρω από το εκπαιδευτικό περιεχόμενο των εξετάσεων (θεωρητικό μέρος και μικροδιδασκαλία)
  - κατανόηση ενδεικτικών ερωτήσεων της τράπεζας δεδομένων του ΕΟΠΠΕΠ
  - Πρακτική μελέτη της μικροδιδασκαλίας (σχεδιασμός – ανάπτυξη)

Το Masterclass θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.
Ώρα Προσέλευσης: 12.00 – Έναρξη: 12.30 – Ολοκλήρωση: 14:30

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Το masterclass απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων κάθε τύπου φορέα (ΙΕΚ, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης –τέως ΚΕΚ, Φορείς Άτυπης Μάθησης, Κολεγίων κλπ) που προετοιμάζονται να λάβουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης σε κάθε εκπαιδευτή, πιστοποιημένο ή μη (ενδεικτικά: εκπαιδευτή ενηλίκων, εκπαιδευτή εκπαιδευτών, εισηγητές σεμιναρίων κάθε βαθμίδας) που επιθυμεί να αναπτύξει θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες στην εκπαίδευση ενηλίκων, να ενισχύσει το βιογραφικό του και να αναπτύξει τις απαραίτητες ικανότητες για ανάπτυξη μικροδιδασκαλίας.

Εισηγείται η κα Βασιλική Κοτρίκλα, (πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών ενηλίκων και αξιολογήτρια του ΕΟΠΠΕΠ,  με Μεταπτυχιακό στη Διά Βίου Μάθηση, στέλεχος της Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς – Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Χώρος υλοποίησης το κεντρικό κτήριο του ΑΚΤΟ, Ευελπίδων 11Α, Αθήνα.
(Πληροφορίες κα Ελένη Κουτή, κ. Παναγιώτη Χαραλάμπους, Τηλ. 2105230130, info@aktotraining.gr).

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

AKTO Kατάρτιση
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2
Ευελπίδων 11Α Αθήνα 11362
Τηλ. 2105230130 Fax 2103813700

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας