02/04/2018

Σεμινάριο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας: «Σχεδιασμός Προϊόντων με Ψηφιακά μέσα»

Σεμινάρια

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Στρατηγικός Σχεδιασμός Προϊόντων» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Product Design Spring School: «Σχεδιασμός Προϊόντων με Ψηφιακά μέσα: Ψηφιακή Τρισδιάστατη Σχεδίαση - Τρισδιάστατη εκτύπωση» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Το σεμινάριο (διάρκειας 15 ωρών) θα διεξαχθεί: Σάββατο 21/04 και Κυριακή 22/04 (10.30-17.30).

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στη Θέρμη, Θεσσαλονίκης. Για οδηγίες πρόσβασης στο Διεθνές Πανεπιστήμιο πατήστε εδώ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε βιομηχανικούς σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, γραφίστες, σχεδιαστές αντικειμένων, επίπλων, υποδημάτων, κοσμήματος, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς. Επίσης, σε όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο σχεδιασμό και στην τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing).

Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής στο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των ενενήντα (90) ευρώ. Το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί μετά την ειδοποίηση αποδοχής των αιτούντων για συμμετοχή στο πρόγραμμα όπου θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θα δοθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

Υποβολή αίτησης
Για συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι απαραίτητο μέχρι Κυριακή 15 Απριλίου 2018 να συμπληρωθεί η on-line φόρμα. Συνιστάται η έγκαιρη υποβολή της αίτησης διότι οι θέσεις στο συγκεκριμένο σεμινάριο κλείνουν πολύ σύντομα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2310 807527 | lifelong@ihu.edu.gr.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας