22/3/2018

Δωρεάν Σεμινάριο Υποκριτικής από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια

«Προσεγγίζοντας έναν ρόλο στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο» 

Ένα μοναδικό Δωρεάν Σεμινάριο διοργανώνει ο Τομέας Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου & Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Προσεγγίζοντας έναν ρόλο στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο», στο πλαίσιο του Education Festival 2018, Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, ώρα 15.00, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9.
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η Θεατρική ομάδα Minus plus, με τη φιλική συμμετοχή του κ. Πέτρος Παπαζήση, Ηθοποιού-Σκηνοθέτη και Υπεύθυνου του Τομέα Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου & Κινηματογράφου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.
 
Το παρόν σεμινάριο έχει ως στόχο να προσφέρει σε σπουδαστές, αποφοίτους ή επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Κινηματογράφου ή του Θεάτρου, καλές τεχνικές και πρακτικές γύρω από τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα στη θεατρική και κινηματογραφική ερμηνεία ενός κειμένου καθώς και τον τρόπο προσέγγισης ενός ρόλου.
 
Μετά από ένα 9ετές ταξίδι δωρεάν εκπαίδευσης γεμάτο πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, το ΕDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, «κλείνει» φέτος 10 χρόνια και συνεχίζει στο «μακρύ δρόμο» της εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, με άξονα το τρίπτυχο «BELIEVE–TRUST–SUCCESS» των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ και MEDITERRANEAN COLLEGE.
 
Για περισσότερες πληροφορίες :
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,
Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας