15/03/2018

Επαγγελματική ή προσωπική ανάπτυξη; Με αυτές τις προτάσεις θα καταφέρετε και τα δύο!

Σεμινάρια

Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας απαιτούν να είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε το χρόνο μας, να οργανώνουμε τη δουλειά μας και την προσωπική μας ζωή και σαφώς να είμαστε αποδοτικοί και στους δύο τομείς. 
 
Η εποχή μας μάς επιβάλλει να επικοινωνούμε αδιάκοπα είτε ψηφιακά είτε άμεσα είτε για επαγγγελαμτικούς είτε για προσωπικούς λόγους και φυσικά να το κάνουμε αποτελεσματικά.
 
Πώς λοιπόν μπορούμε να αναπτύξουμε αυτές μας τις ικανότητες;
 
Ο Χώρος Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Εξέλιξης διεξάγει μία σειρά από σεμινάρια ανάπτυξης τόσο προσωπικής όσο και επαγγελματικής που μπορούν να μας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.
 
Έναρξη 1ου Κύκλου (2 τρίωρες συναντήσεις): 27/3/2018, 19:00-22:00 
 
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά τους, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους, καθώς και να βρουν μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τον προσωπικό τους χρόνο. Οι συμμετέχοντες, μέσω βιωματικών ασκήσεων και τεχνικών, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν δεξιότητες που αφορούν τους εξής τομείς: διαχείριση χρόνου, οργάνωση, συγκέντρωση, απόδοση και παραγωγικότητα, δημιουργικότητα, θέσπιση και επίτευξη στόχων.
 
 
Έναρξη 1/4/2018 (11:00-14:00), 5 τρίωρες συναντήσεις
 
Αυτή η εκπαίδευση έχει στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας, προκειμένου να βελτιωθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις: θα μάθουν να αναγνωρίζουν τα εμπόδια στην επικοινωνία, θα εξασκηθούν στην ενεργητική ακρόαση (προσεκτική παρακολούθηση, προώθηση ανοιχτής επικοινωνίας και αντανάκλαση) και τη χρήση της κατάλληλης γλώσσας σώματος.  
 
 
15/4/2018, 17:00-20:00
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να διερευνήσουν το επίπεδο της αυτοεκτίμησής τους, καθώς και γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να επηρεάσουν θετικά την αυτοεκτίμηση των παιδιών. Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τι είναι και πως διαμορφώνεται η αυτοεκτίμηση, καθώς και τα οφέλη της υγιούς αυτοεκτίμησης και τις αρνητικές επιπτώσεις της χαμηλής αυτοεκτίμησης. 
 
Διεύθυνση: Λαζαράκη 6, Γλυφάδα
 
Περισσότερς πληροφορίες: 210 8985895 & Facebook Page

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας