23/2/2018

Eκδήλωση του iGrowLabs ανοιχτή στο κοινό με θέμα ''ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: Συνεργασία Ακαδημαϊκής κοινότητας και Αγοράς''

Σεμινάρια

Την Τρίτη 27/02/2018 και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Λεωφ.Μ.Αλεξάνδρου 43) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του iGrowLabs με θέμα «ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: Συνεργασία Ακαδημαϊκής κοινότητας και Αγοράς».

To iGrowLabs είναι μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β. Ελλάδας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου με την υποστήριξη του ΑΠΘ, που δίνει τη δυνατότητα στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες να  εργαστούν σε ένα θέμα διπλωματικής/πτυχιακής ή και διδακτορικής διατριβής, που να αποτελεί την τομή ενδιαφερόντων του Πανεπιστημίου αλλά και της αγοράς. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι επικεφαλής όλων των φορέων και καλεσμένοι από την Ακαδημαϊκή και Επιχειρηματική Κοινότητα, και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών των φοιτητών μελών του iGrowLabs, καθώς και μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τον Πρύτανη του ΑΠΘ, τον Πρόεδρο του ΣΕΠΒΕ, και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ με θέμα «Συνέργειες ακαδημαϊκής κοινότητας και αγοράς για τη μετατροπή του brain drain σε brain gain».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας