22/1/2018

Ημέρες Καριέρας Τουρισμού στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας!

ΙΕΚ

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας διοργανώνει και φέτος τις Ημέρες Καριέρας Τουρισμού & Γαστρονομίας, την σημαντικότερη συνάντηση σπουδαστών και αποφοίτων του τομέα με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου!

Περισσότεροι από 1.000 μάγειρες, αρτοζαχαροπλάστες, υπάλληλοι ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τουριστικοί πράκτορες, σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη κορυφαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, να αξιολογηθούν μέσα από την διαδικασία της συνέντευξης και να εξασφαλίσουν μια θέση πρακτικής άσκησης ή μια θέση νέου επαγγελματία.

Στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας θα φιλοξενηθούν εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι Ημέρες Καριέρας θα διεξαχθούν το διάστημα από 24 Ιανουαρίου έως 26 Ιανουαρίου 2018, τις ώρες 10.00πμ έως 17.00μμ, στο κτίριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, στην οδό Ιπποκράτους 22.

Όσες εταιρείες επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, στο 210 8225983 και με email στο stadiodromia@delta-iek.gr.
To Facebook event.
Περισσότερες πληροφορίες
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας
Ιπποκράτους 22
τ. 2108225983             

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.