22/01/2018

Αποκτήστε Διεθνή Πιστοποίηση επαγγελματία στα Social Media από τον Staregister

Σεμινάρια

Με στόχο να εξασφαλίσει στους φοιτητές, αφενός απόλυτα επίκαιρη γνώση και αφετέρου  άμεση σύνδεση με την αγορά, το Mediterranean Professional Studies σε σύμπραξη με την εταιρία ψηφιακής επικοινωνίας 3sixty.com προσφέρουν κατ’ αποκλειστικότητα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη το πλέον ολοκληρωμένο, ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα Social Media, το μόνο που οδηγεί σε Διεθνή Πιστοποίηση Επαγγελματία

Από το 2013 η 3sixty.com είναι Φορέας Εκπαίδευσης του Πιστοποιημένου Προγράμματος Social Media Pro και διοργανώνει τα μόνα Σεμινάρια Social Media στην Ελλάδα που οδηγούν σε Διεθνή Πιστοποίηση Επαγγελματία από το Staregister μέλος του IPC (International Personnel Certification Association) η οποία είναι αναγνωρισμένη σε 82 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το Professional Certificate in Social Media απευθύνεται:
• Σε επαγγελματίες του Μarketing και της Επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη/ διεύρυνση στο κλάδο τους.
• Σε εργαζόμενους/στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεωνπου επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους (στην Ελλάδα ή διεθνώς).
• Σε ελεύθερους επαγγελματίες για την ανάπτυξη του πελατολογίου τους.
• Σε φυσικά πρόσωπα, δημόσια πρόσωπα, καλλιτέχνες, πολιτευτές, για την ενίσχυση της εικόνας τους.
• Σε φοιτητές/απόφοιτους σχολών– ανεξαρτήτως ειδικότητας – για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
• Σε νέους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επιχειρηματικάή ως ελεύθεροι επαγγελματίες με το Marketing και την επικοινωνία.
• Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων/υπηρεσιών τους.

Έναρξη Αθήνα: Από 13 Φεβρουαρίου 2018 και κάθε Τρίτη & Πέμπτη έως 15 Μαρτίου 2018
Έναρξη Θεσσαλονίκης: Από Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018. Ημέρες Σεμιναρίου: 2/2 - 3/2 – 24/2 – 9/3 – 10/3 – 17/3

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: 3SIXTY.COM

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας