17/01/2018

Νέο σεμινάριο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας για νέους επιχειρηματίες!

Σεμινάρια

Χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της i4G-Incubation for Growth σε θέματα επιχειρηματικότητας καθώς και έρευνες αναφορικά με τις απαιτούμενες δεξιότητες των μελλοντικών επιχειρηματιών, δημιουργήθηκε από την προθερμοκοιτίδα i4G PRO ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 3 μηνών για την επιχειρηματική κατάρτιση, το Entrepreneurship Training Program.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 12 ενότητες των 2 ωρών/εβδομάδα (σύνολο 24 ώρες), η διδακτική προσέγγιση είναι βασισμένη στα workshops και τα real life projects, και οι εισηγητές είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.

H i4G – Incubation for Growth, είναι η πρώτη ιδιωτική θερμοκοιτίδα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, η οποία λειτουργεί και ως fund για tech & science start ups. Αποτελείται από μια ζωντανή κοινότητα με περισσότερους από 120 ανθρώπους, και είναι σχεδιασμένη για να δημιουργεί ευκαιρίες, να μοιράζεται τη γνώση και την τεχνογνωσία, και να υποστηρίζει επιχειρηματικές ευκαιρίες με σκοπό την επιτυχία και τη βιωσιμότητα. 

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: i4G – Incubation for Growth

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας