16/1/2018

Ενισχύστε τις δεξιότητές σας με τις νέες προτάσεις του Semifind.gr

Σεμινάρια

Το Semifind.gr - Education Portal, ο πληρέστερος οδηγός σεμιναρίων, σπουδών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων προτείνει τα ακόλουθα προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης για αυτή την εβδομάδα.
 
Νέα τμήματα κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης από την Computer Start. Σπούδασε Τεχνικός Διακόσμησης, Αρχιτέκτονας Τοπίου, Σχεδιαστής μέσω Η/Υ, Γραφίστας, Σχεδιαστής Ιστοσελίδων, Γραμματέας, Real Estate. Εξειδίκευσε τις γνώσεις σου στη Λογιστική, την Πληροφορική, τις Ξένες Γλώσσες, τον Τουρισμό.
 
Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια A' Τετραμήνου 2018 της TÜV HELLAS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως: Ποιότητα, Περιβάλλον - Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων, Αγροδιατροφικός Τομέας, Πληροφορική, Υγεία και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, Έργα και Κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Επιχειρηματική Βελτίωση και Τεχνικές Δεξιότητες.
 
Η rocket-lexia διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη σεμινάριο και workshop για τη Δυσαριθμησία στις 27.01.2018. Στο σεμινάριο, παρουσιάζεται το θεωρητικό υπόβαθρο και προτείνονται δραστηριότητες για το σχεδιασμό της διδακτικής αξιολόγησης των μαθητών. Στο εργαστήριο η έμφαση δίνεται στη συστηματική και σαφή διδασκαλία, καθώς και στην καλλιέργεια μεταγνωστικών δεξιοτήτων των μαθητών. Η ημερίδα απευθύνεται σε όσους και όσες εργάζονται με παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες στα μαθηματικά.
 
Η Euro Logic διοργανώνει νέα E-Learning σεμινάρια Λογιστικής και Πληροφορικής. Ενισχύστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην Πληροφορική, στις Γλώσσες Προγραμματισμού, στην Εμπορική Διαχείριση (ERP), στη Λογιστική, στα Εργατικά και στη Μισθοδοσία και σε άλλα σύγχρονα θέματα μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας