11/01/2018

Δείτε νέα Σεμινάρια, Σπουδές & Υποτροφίες για το 2018

Σεμινάρια

Το Semifind.gr σας παρουσιάζει τις εκπαιδευτικές του προτάσεις για αυτή την εβδομάδα!

Έναρξη νέων τμημάτων Φεβρουαρίου 2018 για Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στη Ναυτιλία, την Πληροφορική, την Ψυχολογία, την Ειδική Αγωγή και MBA. Κλείσε τώρα την θέση σου σε ένα από τα 4 campuses σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη.
 
H αναγνωρισμένη σχολή Grand Foyer se συνεργασία με το Semifnd.gr προσφέρει σε έναν τυχερό/η μια ολική υποτροφία  αξίας  3,000.00 ευρώ και  2 Υποτροφίες  με  50% έκπτωση σε δίδακτρα φοίτησης με την εγγραφή του σε πρόγραμμα της επιλογής του. Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα κερδίσουν έκπτωση 25% σε πρόγραμμα της επιλογής τους.
 
Αποκτήστε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνετε κι εσείς ένας επαγγελματίας ανιματέρ και να έχετε την ευκαιρία μιας επιτυχημένης καριέρας στον χώρο των παραστατικών τεχνών! Τα μαθήματα ξεκινούν 15 Ιανουαρίου 2018.  Μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στο Bobos Club σε περιμένει…
 
Γίνε και εσύ ένας από τους 13.332 που εμπιστεύτηκαν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ τις σπουδές και την καριέρα τους!  Σπούδασε στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ελλάδας, αυτό που έχεις ονειρευτεί!  12 τομείς σπουδών -  86 ειδικότητες.
 
Η Euro Logic διοργανώνει νέα E-Leaning σεμινάρια Λογιστικής και Πληροφορικής. Ενισχύστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην Πληροφορική, στις Γλώσσες Προγραμματισμού, στην Εμπορική Διαχείριση (ERP), στη Λογιστική, στα Εργατικά και στη Μισθοδοσία και άλλα σύγχρονα θέματα.
 
Το τμήμα αυτό έχει σαν στόχο να αναπτύξει τη φαντασία, την αισθητική καλλιέργεια, τη δημιουργικότητα μέσω της μουσικής, της κίνησης, του λόγου και του θεάτρου. Πρόκειται για έναν κύκλο επιμορφωτικών μαθημάτων που απευθύνεται σε μουσικούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, ηθοποιούς, χορευτές.

 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας