18/12/2017

Τελετή αποφοίτησης για τους φοιτητές του Αegean College στο Coventry University

Προπτυχιακά

Στον καθεδρικό ναό της πόλης, σύμβολο παγκόσμιας ειρήνης και συμφιλίωσης, τελέστηκε η Απονομή Πτυχίων του Πανεπιστημίου του Coventry University, πριν από λίγες ημέρες. Στην μεγαλοπρεπή και κατάμεστη αίθουσα πλήθος κόσμου, από όλα τα μέρη της γης, παρακολούθησε σε μια λαμπρή τελετή, μια νέα γενιά «ακαδημαϊκών πολιτών» να παραλαμβάνει με τιμή πτυχίο από ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Μεταξύ αυτών οι απόφοιτοι των Σχολών Μαιευτικής, Ψυχολογίας, Φυσικοθεραπείας και Διαιτολογίας, συγγενείς και φίλοι, καθώς και η ακαδημαϊκή διοίκηση του Aegean College του μοναδικού κολεγίου στην Ελλάδα που συνεργάζεται με το κορυφαίο πανεπιστήμιο του Coventry που κατέχει τη 12η* θέση στη σχετική κατάταξη των βρετανικών πανεπιστημίων.

Εκ μέρους της ακαδημαϊκής κοινότητας του Coventry University και του Aegean College ευχές στους πτυχιούχους μας για Καλή Σταδιοδρομία!
*Guardian University League Table 2018)

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.