08/12/2017

Σεμινάριο «Τούρτες της Γιορτής» με τον βραβευμένο pastry chef Λευτέρη Τσότρα από το Κ.Δ.Β.Μ. ΑΛΦΑ Επιλογή Αθήνας

Σεμινάρια

Το Κ.Δ.Β.Μ. ΑΛΦΑ Επιλογή Αθήνας παρουσιάζει τις «Τούρτες της Γιορτής» με τον βραβευμένο pastry chef Λευτέρη Τσότρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ -ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12

Είσαι επαγγελματίας ζαχαροπλάστης και θέλεις να εξειδικευτείς στις τούρτες των Χριστουγέννων ή απλά αγαπάς τη Ζαχαροπλαστική και θέλεις να αναπτύξεις το χόμπι σου;

Η ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ στην Αθήνα (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2) ανακοινώνει την έναρξη του κορυφαίου ταχύρυθμου σεμιναρίου Ζαχαροπλαστικής «Οι Τούρτες της Γιορτής», με εισηγητή τον βραβευμένο executive pastry chef Λευτέρη Τσότρα*, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επαγγελματική σου εξέλιξη ως pastry chef,ή για τις επιδόσεις σου στην προετοιμασία επιδορπίων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Το σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 10 ωρών, ξεκινά την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 13.00 στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ» στην Αθήνα, Πατησίων 31.

Είσαι σπουδαστής ή απόφοιτος Επισιτισμού/Τουριστικών Επαγγελμάτων; Επαγγελματίας Ζαχαροπλάστης που θέλει να εξειδικευτεί στις γιορτινές τούρτες;
Κράτησε τώρα μία από τις τελευταίες θέσειςστο σεμινάριο «Οι Τούρτες της Γιορτής» του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ και δώσε νέα ώθηση στην καριέρα σου!

Toύρτες:
1. Xριστουγεννιάτικη Σαρλότ με φρούτα του δάσους
2. Χριστουγεννιάτικος Κορμός Black Forest
3. Τούρτα  Μους Σοκολάτας γάλακτος με καραμελώμενα φουντούκια
4. Xριστουγεννιάτικο μωσαϊκό με Μαρόν Γλασέ Κάστανο
5.Τούρτα με Μους Μαύρης Σοκολάτας

Θεματικές Ενότητες:
Παντεσπάνια, Κρέμες, Επικαλύψεις, Συναρμολόγηση, Γλασάρισμα

- Ευέλικτο Ωράριο για εργαζόμενους
- Προνομιακή τιμή για σπουδαστές και ανέργους

*CV εισηγητή: Ο Λευτέρης Τσότρας είναι βραβευμένος executive pastry chef στο Saint George Lycabettus Hotel και στο Βake Γλυφάδας.
Είναι ταλαντούχος στη δημιουργία παραδοσιακών ελληνικών γλυκών, αλλά και στις τούρτες. Τα γλυκά του αποτελούν πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων.
Ο Λευτέρης θα "μυήσει" τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου στην τεχνική του Χριστουγεννιάτικου κορμού, του μωσαϊκού, της πάβλοβα, της τούρτας μους σοκολάτας, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων:
ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας