07/12/2017

Αρωγός υπήρξε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης

ΙΕΚ

Την εθελοντική συμμετοχή τους προσέφεραν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 10:00 με 15:00, στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων, Ελαιώνων 24 στην Πυλαία.

Ο βασικός στόχος της εκδήλωσης εκπληρώθηκε στο ακέραιο, συλλέγοντας πληθώρα ειδών πρώτης ανάγκης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και χρημάτων που προορίζονταν για το Παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου, τον ξενώνα της ΣΤΟΡΓΗΣ, την ΕΛΕΠΑΠ και το ελληνικό σχολείο των Αγίων Θεοδώρων στην Ίμβρο.

Οι Τομείς Παιδαγωγικών, Ομορφιάς και Επισιτισμού συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην παιδαγωγική ψυχαγωγία των παιδιών προσφέροντας μία σειρά δραστηριοτήτων όπως εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, μουσική, χορό, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, κεράσματα κα.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί στη συνέχεια της συνεργασίας με τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης για τρίτη χρονιά, πρεσβεύοντας την Αλληλεγγύη και Κοινωνική προσφορά σε κάθε τους δράση.


Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ / Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406, Alfa Studies

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.