Στο πρώτο σεμινάριο που πραγματοποίησε στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε πώς ένα απλό ψάρι μπορεί να μετατραπεί σε έργο γαστριμαργικής τέχνης.
Με βασικά συστατικά σολομό, τόνο και μπακαλιάρο ο ταλαντούχος Σεφ δημιούργησε τρία ξεχωριστά πιάτα και δίδαξε στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εξειδικευμένες τεχνικές στο φιλετάρισμα, την επεξεργασία και το μαγείρεμα.
Τα σεμινάρια έλαβαν χώρα στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στην Αθήνα (29/11) και στον Πειραιά (30/11).
Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συνάπτει συνεργασίες με τους πλέον καταξιωμένους επαγγελματίες σε κάθε κλάδο και αποτελεί την κορυφαία επιλογή επαγγελματικής κατάρτισης.
HASHTAG ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: #iekomiros
@iekomiros FIND US
ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ
-ΑΘΗΝΑ Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος, Τηλ.: 210 3806166
-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο, Τηλ.: 210 4190854
e-mail: info@omiros.gr