29/11/2017

ΝΕΑ και εξειδικευμένα σεμινάρια Λογιστικών και Φοροτεχνικών Εφαρμογών στην Αθήνα

Σεμινάρια

Το Κέντρο Λογιστικών & Φοροτεχνικών Εφαρμογών διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια του κλάδου της Λογιστικής το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο στην Αθήνα.

Στόχος του Κέντρου στα σεμινάρια λογιστικής είναι να καλύψει την απόσταση που υπάρχει μεταξύ των γνώσεων που παρέχονται από τις Οικονομικές Σχολές και τις ανάγκες της αγοράς και να διδάξει με συνέπεια και υπευθυνότητα τους συναδέλφους λογιστές πώς να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη, τόσο σε λογιστικό όσο και σε φοροτεχνικό επίπεδο.

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια:

Είναι αδύνατον, με τα σημερινά δεδομένα να δουλέψει στο λογιστήριο μιας εταιρείας όποιος παίρνει το πτυχίο της οικονομικής σχολής. Συνεπώς επιβάλλεται να παρακολουθήσει πρακτικό και ολοκληρωμένο σεμινάριο τόσο στα Λογιστικά όσο και στα Φοροτεχνικά. Απαιτείται λοιπόν χρόνος, υπομονή και δουλειά σε ένα τέτοιο σεμινάριο. Δεν είναι λύση και δεν προσφέρουν τίποτα τα σεμινάρια του τύπου 2 ή 3 μηνών. Περιλαμβάνει χειρόγραφο σύστημα και μηχανογράφηση. Η γέφυρα χειρογράφου συστήματος και μηχανογράφησης, βοηθάει να καταλάβουμε πως λειτουργεί το πρόγραμμα της μηχανογράφησης. Λογιστής που δεν έχει δουλέψει το χειρόγραφο, δεν κατανοεί την λογιστική αντιμετώπιση λόγω πολλών αυτοματισμών. Οι πάντες γνωρίζουν ότι η μηχανογράφηση δεν μας μαθαίνει, αλλά μας εξυπηρετεί (δηλαδή μας δίνει ταχύτητα, ακρίβεια κ.λπ.).

Είναι γνωστό ότι από 1/1/2015 και με βάσει τον Ν.4308/2014 εφαρμοζονται τα Ε.Λ.Π. σε κάθε επιχείρηση αδιάφορα αν τηρεί διπλογραφικά ή απλογραφικά βιβλία. Το «ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ» έχει συμπεριλάβει στο ολοκληρωμένο πρακτικό σεμινάριο και τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα. Συνεπώς, μετά το κλείσιμο Ισολογισμού και την σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων με το Γ.Λ.Σ. θα ακολουθήσει η σύνταξη του Ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών καταστάσεων με βάσει τα Ε.Λ.Π. Ο εκπαιδευόμενος λοιπόν θα βιώσει στην πράξη τα Ε.Λ.Π., αφού θα δουλέψει επάνω σε πραγματική εταιρεία και όχι θεωρητικά όπως γίνεται σε άλλα σεμινάρια.
Πλήρες φοροτεχνικό. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α., Φορολογία Εισοδήματος, Εργατικά και Συγκεντρωτικές Καταστάσεις. Χωρίς τέλεια κατάρτιση επί όλων των φοροτεχνικών θεμάτων, ο λογιστής δεν πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα, διότι η επιχείρηση θα κινδυνεύει διαρκώς από την επιβολή προστίμων.
 
Περισσότερες πληροφορίες: http://tsantzalis.gr/
 
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας