24/11/2017

"Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά" Street Relays 2017 Πειραιάς

ΙΕΚ

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, ένα από τα πιο ιστορικά σημεία του Πειραιά φιλοξένησε και φέτος, για  4η συνεχή χρονιά, τα Street Relays σε έναν αγώνα, όπου η σκυτάλη δόθηκε από τις συνεργασίες στη φιλανθρωπία, με τη δυναμική υποστήριξη όλων των τοπικών φορέων, του Δήμου και του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, του Ο.Π.Α.Ν, του Ολυμπιακού, του IEK OΜΗΡΟΣ και του ΑEGEAN COLLEGE, στο Πασαλιμάνι.

Οι αγώνες  που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Τάκη Βεντίκου και έγιναν με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη και οικονομική ενίσχυση του 17χρονου πρωταθλητή των καταδύσεων Ανδρόγεου Σαμψάκη, έκλεψαν την παράσταση, με την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, παρά τον άστατο καιρό.
Παρόντες στα «Πειραιάς Βίκος Street Relays» ήταν, όχι απλά με την ιδιότητα του Πρεσβευτή των αγώνων, αλλά τρέχοντας και συμμετέχοντας, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης και πλήθος παραγόντων και προπονητών.

Οι καθηγητές, σπουδαστές και διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College δημιούργησαν τις δικές τους ομάδες και έτρεξαν κάτω από το βροχερό ουρανό στα 4Χ2.500μ κερδίζοντας τις εντυπώσεις και μετάλλια, ενώ στις τέντες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ όλος ο κόσμος απόλαυσε τις λιχουδιές που ετοίμαζαν επιτόπου οι σπουδαστές Αρχιμάγειρες- Σεφ, χαλάρωσε με το θεραπευτικό μασάζ  που προσέφεραν τα μαγικά χέρια των Φυσικοθεραπευτών της Σχολής και θαύμασε τα όμορφα προσωπάκια των παιδιών με τα θεαματικά face painting από τα σπουδάστριες Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ.

Το ΙΕΚ Ομηρος  και το Aegean College Πειραιά στηρίζουν όλες τις κοινωνικές-πολιτιστικές δράσεις του Δήμου και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που έχουν ως στόχο να βγάλουν τον κόσμο έξω από το σπίτι του για να αθληθεί και να ψυχαγωγηθεί.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ
HASHTAG ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: #iekomiros
@iekomiros  FIND US
-ΑΘΗΝΑ Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος, Τηλ.: 210 3806166
-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο, Τηλ.: 210 4190854
 e-mail: info@omiros.gr

AEGEAN COLLEGE
HASHTAG Aegean College: #AegeanCollege
@AegeanCollege  FIND US
ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228 I

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.