24/11/2017

Νέο εργαστήρι Ανατολίτικου Χορού στην Αθήνα

Σεμινάρια

Ένα εργαστήρι που αφορά τον Ανατολίτικο Χορό διοργανώνεται από το Σέλας - Δραματοθεραπεία στην Αθήνα κάθε Τρίτη από τις 17:30 μέχρι τις 19:00. 

"Δώστε στον εαυτό σας το δώρο της Θηλυκότητας .Η γυναίκα χρειάζεται να θυμάται ποια είναι και να επιστρέφει στη φυσική της  κατάσταση.... αγάπης και ολότητας. Είμαι γυναίκα με κοιλώματα και γοφούς που φιλοξενούν τις ιστορίες των προγόνων μου. Κλειδωμένοι στο μυελό των οστών μου και κουλουριασμένοι γύρω από την καρδιά μου, χαράζουν ουλές και ιστορίες χρωμάτων στους τοίχους του χεριού μου, ικετεύοντας με να κάνω τέχνη από πόνο ... Και κάθε φεγγάρι που αιμορραγώ για να αφήσω τo αίμα να πέσει στη γη, μπορώ να νιώσω ότι η λαβή τους χαλαρώνει καθώς ψιθυρίζω από τη μήτρα: "Είναι ασφαλές, ας μην ζούμε με φόβο, όλα εμπεριέχουν  αγάπη", αναφέρει η Μαριάμ Πρόκου στο κείμενο "Ένα γράμμα αγάπης για το Γυναικείο Σώμα". 

Στο "Σέλας" αναγνωρίζεται η προσωπική λάμψη, το μοναδικό φως που φέρει το κάθε άτομο, εντυπωσιακό αλλά και κρυφό, όμορφο και μυστηριώδες, χρειάζεται σεβασμό, κατάλληλο περιβάλλον, σωστό χώρο και χρόνο να εκφραστεί και να εκπλήξει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Για πληροφορίες και εγγραφές: Το Σέλας - Δραματοθεραπεία

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας