22/11/2017

Νέα προγράμματα Λογιστικής και Φοροτεχνικών 430 ωρών με άμεση έναρξη

Σεμινάρια

Δυο νέα σεμινάρια 430 ωρών και ένα ακόμη διάρκειας 20 ωρών λογιστικής και φοροτεχνικών αποτελούν την πρόταση του ΤΣΑΝΤΖΑΛΗΣ - ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ.

Το Κέντρο Λογιστικών & Φοροτεχνικών Εφαρμογών ιδρύθηκε το 1988 από τον Οικονομολόγο Αθανάσιο Τσαντζαλή, με σκοπό να καλύψει  το κενό μεταξύ των γνώσεων που παρέχονται από τις Οικονομικές  Σχολές και τις ανάγκες της αγοράς, δηλαδή μεταξύ Θεωρίας και Πράξης.

Στόχος, λοιπόν, του Κέντρου στα σεμινάρια λογιστικής είναι να καλύψει την απόσταση που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και να διδάξει με συνέπεια και υπευθυνότητα τους συναδέλφους λογιστές πώς να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη, τόσο σε λογιστικό όσο και σε φοροτεχνικό επίπεδο.

Τα σεμινάρια που διεξάγονται στην Αθήνα και η έναρξη τους είναι σχεδόν άμεση είναι τα εξής:

23/11/2017 - Πλήρες Λογιστικό Σεμινάριο
Περιλαμβάνει χειρόγραφο σύστημα και μηχανογράφηση. Η γέφυρα χειρογράφου συστήματος και μηχανογράφησης, βοηθάει να καταλάβουμε πως λειτουργεί το πρόγραμμα της μηχανογράφησης. Λογιστής που δεν έχει δουλέψει το χειρόγραφο, δεν κατανοεί την λογιστική αντιμετώπιση λόγω πολλών αυτοματισμών. Οι πάντες γνωρίζουν ότι η μηχανογράφηση δεν μας μαθαίνει, αλλά μας εξυπηρετεί (δηλαδή μας δίνει ταχύτητα, ακρίβεια κ.λπ.)

23/11/2017 - Φοροτεχνικό Σεμινάριο
Περιλαμβάνει Φ.Π.Α., Φορολογία Εισοδήματος, Εργατικά και Συγκεντρωτικές Καταστάσεις. Χωρίς τέλεια κατάρτιση επί όλων των φοροτεχνικών θεμάτων, ο λογιστής δεν πρέπει να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα, διότι η επιχείρηση θα κινδυνεύει διαρκώς από την επιβολή προστίμων.

02/12/2017 - Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
Η μετατροπή του ισολογισμού με βάση το Γενικό Λογιστικό Σχέδιο (ΓΛΣ) σε ισολογισμό με βάση τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα | (ΕΛΠ)

Περισσότερες πληροφορίες - Εγγραφές: Tsantzalis - Πρακτικά σεμινάρια λογιστικής
 

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας