20/11/2017

ΝΕΑ Σεμινάρια Παραγωγής και Διαχείρισης Αποθεμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια

Η iBcl ανακοίνωσε τη διεξαγωγή νέων σεμιναρίων που αφορούν τη Βελτίωση Παραγωγής και τη Διαχείριση Αποθεμάτων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια πρόκειτα ναγίνουν το Δεκέμβριο. 

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια και κρατήστε εγκαίρως τη θέση σας:

  • AUDIT - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Το Σεμινάριο αυτό είναι το απόσταγμα της μεγάλης εμπειρίας των Συμβούλων μας στη Διοίκηση της Παραγωγής. Είναι ένα απολύτως διαδραστικό Workshop και υλοποιείται μέσω σύντομων ασκήσεων και χρήσης Εργαλείων Προγραμματισμού, Βελτίωσης της Ποιότητας, Διαχείρισης Κινδύνων, Μείωσης Κόστους και Βελτίωσης Παραγωγικότητας. Μέσω των νέων Εργαλείων του Lean Manufacturing, με τα οποία εντοπίζεται το σύνολο των Νεκρών Χρόνων και της Φύρας του Υλικού, καθορίζονται οι τρόποι αντιμετώπισης τους και επομένως διευκολύνεται η πλήρης Αξιοποίηση των Μηχανημάτων, η μείωση της Σπατάλης Αποθεμάτων και των λανθασμένων Προβλέψεων και Προγραμματισμού. Παρουσιάζονται οι σημαντικοί Δείκτες - Εργαλεία του Lean Manufacturing, όπως οι Δείκτες παρακολούθησης Συνολικής Παραγωγικότητας (OEE (Overall Equipment Effectiveness), όπου λαμβάνονται υπόψη τα πάσης φύσεως σταματήματα, η Φύρα, τα μη συμμορφούμενα προϊόντα και η συνολική απόδοση σε Ποσότητα Παραγωγής, το Takt Time που είναι ο ιδανικός χρόνος Παραγωγής μίας μονάδος προϊόντος και το VSM (Value Stream Mapping) που αποτελεί Τεχνική με την οποία επιτυγχάνεται υψηλή Παραγωγικότητα, μειώνοντας τις απώλειες χρόνου και θέτοντας όλες τις επί μέρους Εργασίες σε μία αδιάκοπη Ροή. 
  • Αποτελεσματική Διαχείριση Αποθεμάτων
Το σεμινάριο αυτό, είναι ένα εργαστήριο (Workshop) εφαρμογής σύγχρονων πρακτικών στη Διαχείριση Αποθεμάτων. Συνδιοργανώνεται με την Εταιρεία AQS που διαθέτει τεράστια σχετική Τεχνογνωσία. Παρέχει στους συμμετέχοντες Διαδικασίες (Μεθοδολογία) και Δωρεάν λογισμικό για την αποδοτική Διαχείριση των Αποθεμάτων που οδηγεί σε υψηλές Επιχειρηματικές επιδόσεις. Συγκεκριμένα, με την εφαρμογή των Εργαλείων αυτών και με online υποστήριξη από τους συμβούλους της εταιρείας μας, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να επιτύχουν θεαματική μείωση του ύψους των Αποθεμάτων και να μειώσουν δραστικά το κόστος Διαχείρισης, βελτιώνοντας παράλληλα το επίπεδο εξυπηρέτησης των Πελατών. Η σπουδαιότητα του σεμιναρίου αυτού, προκύπτει από το γεγονός ότι όπου σε πελάτες μας εφαρμόζονται σύγχρονα Συστήματα Διαχείρισης Αποθεμάτων, επιτυγχάνεται μείωση Αποθεμάτων άνω του 30% με ταυτόχρονη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης του Πελάτη (Customer Service Level - CLS). Το σεμινάριο αναδεικνύει με παραδείγματα, Case studies και Εργαλεία που έχουν σχεδιασθεί από την AQS, με ποιόν τρόπο, η αποτελεσματική Διαχείριση των Αποθεμάτων, συμβάλλει στην ανάπτυξη ζωτικών περιοχών της Επιχείρησης όπως : Βελτίωση Επιπέδου Εξυπηρέτησης Πελάτη, Αύξηση Πωλήσεων - Μείωση Κόστους Αποθεμάτων, Μείωση Αποθεμάτων, Αξιοποίηση Χώρου και Εξοπλισμού, Βελτίωση Ρευστότητας, Βελτίωση Παραγωγικότητας και τέλος στην Ανταγωνιστικότητα του Οργανισμού, όπως απεικονίζεται στο παρακάτω σχήμα:
 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας