15/11/2017

Εκπαιδευτικές προτάσεις από το Semifind.gr γι' αυτή την εβδομάδα | 15.11.17

Σεμινάρια

Το Semifind.gr σας παρουσιάζει τις εκπαιδευτικές του προτάσεις για αυτή την εβδομάδα!

 
Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. έχει στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων & ενηλίκων, μέσα από έγκυρη, επιστημονική διάγνωση & εξειδικευμένες υποστηρικτικές θεραπείες. Διεξάγει Μετεκπαιδεύσεις - Σεμινάρια για επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), φοιτητές, εκπαιδευτικούς & γονείς.
 
 
Με συνεργασίες πιστοποιήσεων από τους μεγαλύτερους φορείς της χώρας, με σύγχρονο εξοπλισμό εργαστηρίων, με εξειδικευμένα βιβλία και επαγγελματίες καθηγητές, η Hellas Network, προσφέρει λύσεις εκπαίδευσης με γνώμονα πάντα το προσιτό κόστος, το μικρό χρονικό διάστημα και το αποδεδειγμένο αποτέλεσμα.

Το ΙΒΕΠΕ - ΣΕΒ απευθύνεται σε εργαζόμενους και ανέργους, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν εξειδικευμένες, επαγγελματικές γνώσεις, αλλά και σε επιχειρήσεις, που επιθυμούν την κατάρτιση του προσωπικού τους. Η επιτυχημένη εκπαιδευτική δράση και τα εκσυγχρονισμένα εκπαιδευτικά προγράμματά του έχουν καταστήσει το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ ηγετικό και πρωτοπόρο φορέα στο χώρο της τεχνικής εκπαίδευσης.
 
 
Fashion Styling, Διακόσμηση, Social Media, Επεξεργασία Video, Photoshop, Ελεύθερο σχέδιο, Furniture design, Visual Merchandising. Mε ημερομηνία έναρξης από 20/11, τα προγράμματα απευθύνονται σε όσους είναι δημιουργικοί και θέλουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους με τη βοήθεια αναγνωρισμένων εισηγητών.
 
 
Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη σεμινάρια που αφορούν την Εκπαίδευση Ενηλίκων, τα Παιδαγωγικά, τις Ξένες Γλώσσες, την Πληροφορική, το ISO. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning) και μελέτης εκπαιδευτικού υλικού.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας