13/11/2017

ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: Ταχύρυθμα σεμινάρια Barista στη Θεσσαλονίκη από το Bar Training Academy

ΙΕΚ

Η καλή μέρα ξεκινάει με μία ζεστή, γεμάτη κούπα καφέ! Ο καφές πέραν από ένα ρόφημα που τονώνει και αναζωογονεί, αποτελεί το βασικό στοιχείο για να ξεκινήσει κάποιος τη μέρα του δυναμικά. Με το πέρασμα των ετών και την καλλιέργεια νέων ειδών καφέ, κυκλοφόρησε στο εμπόριο το θαύμα που αποκαλείται «espresso». Ο espresso άνοιξε νέους δρόμους στην επεξεργασία, τεχνική παρασκευής και service του καφέ, δημιουργώντας στην αγορά ζήτηση για εξειδικευμένο προσωπικό.

Στο πλαίσιο αυτής της ζήτησης, με το πρόγραμμα Barista, έρχεται το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ να καταρτίσει πλήρως, μέσα σε ενάμιση μήνα, προσωπικό για την παρασκευή και service καφέ. Όποιος παρακολουθεί αυτό το ταχύρυθμο πρόγραμμα σπουδών, εκπαιδεύεται σε πραγματικούς χώρους εργασίας δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες, αποκτώντας γρήγορα και εύκολα εξειδίκευση σε όλα τα είδη καφέ και ροφημάτων.

Εκτός των παραπάνω, μέσα από τις ενότητες διδασκαλίας, παρέχονται και άλλες χρήσιμες γνώσεις για την ιστορία του καφέ και τον έλεγχο της ποιότητάς του. Επιπλέον ακολουθεί η εξειδίκευση σε συγκεκριμένα είδη καφέ όπως στον Ελληνικό, Φίλτρου, Espresso, Cappuccino, στις Σοκολάτες με τις συνταγές τους και τέλος στις Τεχνικές Latte Art.

Το πρόγραμμα Barista απευθύνεται προς όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την Τέχνη του Καφέ. Αυτοί μπορεί να είναι σπουδαστές και απόφοιτοι Σχολών Επισιτισμού και Τουρισμού, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι καφέ-μπαρ, καθώς και όσοι επιθυμούν να εργαστούν άμεσα ως Barista. Το σίγουρο για κάθε μία από τις κατηγορίες των σπουδαστών είναι πως κερδίζουν γνώση, εμπειρία και γνωριμίες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους κατάρτιση και αποκατάσταση.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ εγγυάται την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης παρέχοντας συγχρόνως τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα στην αγορά. Τα ευέλικτα, ταχύρυθμα και πιστοποιημένα σεμινάριά του στη Θεσσαλονίκη είναι διεθνώς αναγνωρισμένα από τη Βρετανική Πιστοποίηση NCFE και τον ΕΟΠΕΠ. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε σεμινάρια- παρουσιάσεις café-bar, ξενοδοχείων, εστιατορίων και εταιρειών ποτών, όπως και στην εβδομάδα Επισιτισμού-Τουρισμού του EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πλήθος δωρεάν σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και workshops.

Τα πρωτοποριακά μαθήματα στο υπερσύγχρονο εργαστήριo Τουρισμού που διοργανώνει η Σχολή «The Βar Τraining Αcademy» του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, εμπλουτίζουν το βιογραφικό των σπουδαστών επικυρώνοντας τη γνώση και εμπειρία τους στην παρασκευή και service καφέ και ροφημάτων. Η δικτύωση, ο επαγγελματισμός και η άρτια εκπαίδευση καθιστούν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης την ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ για την άμεση κατάρτιση και εγγυημένη επαγγελματική αποκατάσταση όσων το εμπιστεύονται.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή»
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310552406

Διαβάστε επίσης