Με μια «ξενάγηση» στον κόσμο της σοκολάτας ο κορυφαίος έλληνας pastry-chef, Στέλιος Παρλιάρος, εγκαινίασε την αποκλειστική συνεργασία που διατηρεί με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, σπουδαστές του τομέα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής κατέκλυσαν το υπερσύγχρονο εργαστήριο της οδού Βερανζέρου 3 στην Αθήνα για να γνωρίσουν τα «μυστικά» της σοκολάτας.
Στο σεμινάριο συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών ο Στέλιος Παρλιάρος εκτέλεσε με μοναδικό τρόπο δέκα συνταγές για κρέμες, μους, βάσεις και μπισκουί.
Το αποτέλεσμα... θα ζήλευε ακόμα και ο «Γουίλι Γουόνκα», ο διάσημος ήρωας του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», τον οποίο έχει υποδυθεί ο Τζόνυ Ντεπ στην ομώνυμη ταινία.
Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ περιμένουμε με λαχτάρα το επόμενο…
Πληροφορίες-Εγγραφές:
ΑΘΗΝΑ: Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος
Τηλ.: 210 3806166
E-mail: info@omiros.gr
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή
Τηλ.: 210 4190854
E-mail: infopeiraias@omiros.gr