3/11/2017

ΔΕΠΥ: Η ιδιαιτερότητα της παιδικής ηλικίας. Το στοίχημα της ενήλικης ζωής

Προπτυχιακά

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), το Aegean College, με την υποστήριξη του ADHD Hellas (Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με ΔΕΠΥ) και του site eidikospaidagogos.gr διοργάνωσε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ημερίδα για τη ΔΕΠΥ κατά την παιδική ηλικία και την ενήλικη ζωή.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα διαλέξεων των εγκαταστάσεων του Aegean College στο Σύνταγμα, Πανεπιστημίου 17, η Πρόεδρος & ιδρυτικό μέλος ADHD Hellas και Γραμματέας ADHD Europe, κα Χριστίνα Γεωργιάδου ανέλυσε όλα τα χαρακτηριστικά της ΔΕΠΥ στην παιδική ηλικία, ενώ αμέσως μετά, η κα Δήμητρα Πετανίδου, Ψυχολόγος, συντονίστρια ομάδας υποστήριξης ενηλίκων με ΔΕΠΥ (ADHD Hellas) πέρασε στα χαρακτηριστικά της Διαταραχής κατά την ενήλικη ζωή.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Φώτιος Παπαναστασίου, Ειδικός Παιδαγωγός- Συγγραφέας και Επιστημονικός Υπεύθυνος των Σχολών Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean College, στον οποίο, καθώς και στους επικεφαλής, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

HASHTAG Aegean College: #AegeanCollege

AEGEAN COLLEGE I ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228 I
Ωράριο Λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα-Σάββατο: 09.00–20.00
Είσοδος Ελεύθερη

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.