01/11/2017

Δωρεάν σεμινάριο από το ΙΕΚ Άλφα Θεσσαλονίκης: Φτιάξε το δικό σου blog: Joomla, Wordpress, SEO

ΙΕΚ

Ο Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: 

«Φτιάξε το δικό σου Blog: Joomla, Wordpress, SEO», 

την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, ώρα 17.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Ανδρέας Πλαγεράς, PhD Candidate in Applied Informatics, University of Macedonia & Master in Applied Informatics.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
• CMS Wordpress - joomla Διαφορές - Ομοιότητες - Δυνατότητες
• Εγκατάσταση Joomla - Worpress σε live server
• Περιβάλλον Διαχείρισης (back end) Wordpress - Joomla
• Δημιουργία website με joomla και wordpress
• Ενέργειες SEO (search engine optimization)

Το σεμινάριο έχει στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το περιβάλλον ανάπτυξης ιστοσελίδων Joomla και Wordpress και να ενημερωθούν για τα βήματα που απαιτούνται για να κατασκευάσουν τη δική τους ιστοσελίδα ή blog χωρίς να κατέχουν γνώσεις προγραμματισμού. Επίσης θα γίνει ανάλυση του τρόπου λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης (search engines) και η παρουσίαση των τεχνικών με τους οποίους θα αποκτήσουν οι ιστοσελίδες τους την υψηλότερη θέση στη κατάταξη των αποτελεσμάτων των αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: σπουδαστές και φοιτητές όλως των ειδικοτήτων, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες και σε όσους θέλουν να μάθουν τις απαραίτητες διαδικασίες για να στηθεί μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.