30/10/2017

Κορυφαίο Σεμινάριο Εξειδίκευσης Barber στη Θεσσαλονίκη από την Αλφα Επιλογή

ΙΕΚ

Η εκπαίδευση της τέχνης του Barber ξεκίνησε επίσημα από την ίδρυση της πρώτης σχολής το 1893 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το επάγγελμα αυτό προσανατολίζεται στην ανδρική περιποίηση και ειδικότερα στο ξύρισμα των γενιών με λεπίδα και στο κούρεμα των μαλλιών με ψαλίδι και χτένα. Γεφυρώνοντας μία αρχαία παράδοση με την σημερινή πραγματικότητα, το επάγγελμα του Μπαρμπέρη έρχεται πάλι στο προσκήνιο με νέους όρους.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ βαδίζοντας πάντα με τις εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς, προσφέρει σεμινάριο για την εκπαίδευση Barber Artists στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν και να εξειδικευτούν αποκλειστικά στις ανδρικές κομμώσεις. Επαγγελματίες, σπουδαστές/ απόφοιτοι Κομμωτικής ή απλό κοινό με κλίση στην ανδρική κόμμωση, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις καλύτερες βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στην ανδρική κομμωτική.

Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και τα τελευταίας τεχνολογίας εργαστήρια στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει εύκολα και γρήγορα τις τεχνικές και τα μυστικά του Κουρέα- Barber. Η εκπαίδευση βασίζεται σε τεχνικές που διδάσκει ο Γιώργος Χιντασέλι. Πρόκειται για τον διακεκριμένο Κομμωτή με εξειδίκευση Barber που του απονεμήθηκε, μεταξύ άλλων, η 1η θέση στο 20ο Βαλκανικό φεστιβάλ στην κατηγορία "Μοντέρνο ανδρικό κούρεμα χρώμα".

Το πρόγραμμα Barber συνδυάζει τεχνογνωσία και μεράκι καθιστώντας ικανούς τους σπουδαστές να προτείνουν νέα στυλ και γραμμή κόμμωσης που αναδεικνύει την ανδρική ομορφιά ακόμα περισσότερο. Οι θεματικές ενότητες που καλύπτει το πρόγραμμα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τις βασικές και τις πιο εξειδικευμένες. Στις βασικές περιλαμβάνονται η ιστορία του Barber, τα εργαλεία-εξοπλισμός, η Διοίκηση και το Marketing Barber Shop, βασικά κουρέματα με μηχανή, ψαλίδι, χτένα και σχήμα, βασικό ξύρισμα και περιποίηση μούσι. Η δημιουργικότητα έρχεται στο εξειδικευμένο κομμάτι όπου ο σπουδαστής μαθαίνει σβήσιμο στο κούρεμα με ξυράφι και ψαλίδι, ξύρισμα με λεπτή λεπίδα, Hairstyling σε μούσια και μαλλιά και φυσικά αυτά σε πραγματικά μοντέλα!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ με το πρόγραμμα Barber καταρτίζει εξειδικευμένους Κομμωτές για άνδρες παρέχοντάς τους και πολλές επιπλέον δυνατότητες. Ο λόγος γίνεται για συμμετοχές σε σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια, εκθέσεις, διαγωνισμούς και workshops στη Θεσσαλονίκη, που ενισχύουν το βιογραφικό των σπουδαστών με εμπειρία και διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις όπως του NCFE. Το Ακαδημαϊκό Προσωπικό και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ αποτελεί συνοδοιπόρο των σπουδαστών σε κάθε τους προσπάθεια για εύρεση εργασίας συμβάλλοντας στην άριστη κατάρτιση και στην άμεση δικτύωσή τους στην αγορά.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή»
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310552406

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.