25/10/2017

To Aegean College στο Athens Games Festival!

Προπτυχιακά

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου 2017, το  AEGEAN COLLEGE (τομέας Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής) θα δώσει δυναμικό παρών στο Athens Games Festival που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι.
 
Έλληνες και ξένοι game developers, ερευνητές, ακαδημαϊκοί, εκδότες και δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν σε μια έκθεση με θέμα τους Υπερήρωες (superheroes) της Ελλάδας που σκοπό έχει να αναδείξει το ταλέντο Ελλήνων και ξένων 2D artists και μουσικών.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε έναν χώρο 3.500 τ. μέτρων και έχει στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, την προώθηση του ελληνικού video game και την ευρύτερη ανάπτυξη του κλάδου των ψηφιακών παιχνιδιών.
 
Την έκθεση διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης  σε συνεργασία το White Nights Conference.
 
Party Time! Σημειώστε ότι το βράδυ του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου οι σπουδαστές του τομέα Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ θα ανέβουν στα decks του θεάτρου «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Αθήνα) και θα ξεσηκώσουν με τη μουσική τους τα πλήθη σε ένα μοναδικό πάρτυ!
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Aegean College Aθήνα: 210 3211228
Αegean College Πειραιά:  210 4190854

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.